mám problém s připojením k USB.Instalovala jsem win xp na počítač COMPAQ profesional workstation AP400 proc. pentiumII, a u řadiče USB mám hlášku, že toto zařízení nepracuje správně.Počítač je z bazaru, takže nemám ovladače k zákl.desce.Když byl v počítači win 98, tak USB pracovalo normálně.Kdo mi poradí ,co s tím?Díky.
Mno xp i win2k maj ovladače na usb úplně bez problémů...pokud ti to píše že nepracuje správně tak mimo toho co říká Spider tak bych usb ve správci zařízení odebral a nechal je znovu najít (neistaloval jsi na usb opravdu žádné ovladače?)
macek*
to přesně jsem udělala, a win XP Profi znovu načet USB s vykřičníkem.
A zkoušela jsi zda ty usb jdou nebo ne? Pokud opravdu nepujdou tak to je velmi divné páč usbčka si xpčka hledaj v pohodě, pak leda zabrouzdat po stránkách compaqu zda nemá nějaký jiný ovladač na usb...Ale ještě něco- má cenu dávat xpčka na stařičké P2? Podle mě to bude děs,záleží tedy ještě na RAMce,ale i tak...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.