Nejste přihlášen/a.
Včera jsem provedl na notebooku Acer Aspire 1510 defragmenteci disku pomocí Deflagleru. Dnes se manželce ani mě nepodařilo nastartovat Windows(XP).Po zapnutí počítače sice Windows najede,objeví se okno "Vítejte",ale po chvíli se objeví okno s "Acer Aspire" a tím to končí.Ch těl bych vrátit bod obnovení,ale nefunguje ani myš a počítač je nutno vypnout natvrdo.Poradí někdo? Díky.
To je možná dobrá odpověď,ale pro toho,kdo počítačům rozumí a já se mezi ně nepočítám.Noťas jsem koupil starší a dostal jsem k němu 3CD.ASPIRE 1510-RECOVERY CD (disk 1 a disk 2) a Aspire 1510 systemCD Rev 1.0 na němž je Disk 1 a pod ním v závorce Bootable.Když noťas zapnu a navolím klávesou F2 menu-co dál?Jinak dík za snahu vysvětlit amatérovi postup.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.