Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lexmark x1100 nejede(tiskárna-hlavně skener)

Od: amidamaru* odpovědí: 2 změna:

Dostal jsem multifunkční kopírku se skenerem a tiskárnou od kolegy,i s instalačníma CD.

1.CD je All-In-One-Installation Software for Windows OS

2CD je All-In-One-Installation Software for Macintochsh OS

Jak naintaluji ty první ovládače,nechce kopírka komunikovat s počítačem.To druhé CD mam zatím strach,bo mi to píše,že se může poškodit celý program.Proto se taky raději zeptám.Je vůbec kontabilní táto kopírka se sowtwerem,co mám naistalovaný-Windows 7 Ultimate?.Nebo zná někdo nové ovládače na tento typ kopírky?Aby se alespoň skener rozjel?Všechno co potřebuju,je ten skener.Poradte.Predem dík

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

4x

Tuto tiskárnu patrně W7 nepodporuje, protože není na oficiálních stránkách Lexmarku. Jedině zeptat se přímo u nich.

lexmark.cz/...

amidamaru*
hodnocení

Děkuji za radu.Napsal jsem jim a přímo ta firma mi poslala ovládače.Nyní všechno jede jak má.Díky.Uzavírám tento link

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]