Dobrý den,nevím jestli otázku budu umět dobře formulovat,ale snad mě pochopíte.Přetáhla jsem si nějaké fotky z PC na přenosný pevný disk, normálně je v televizi přehraju,ale když si ten disk připojím k PC,tak ty fotky na něm nenajdu.Chtěla bych je vymazat,ale nevím jak,když je nemůžu najít.Děkuji za případné odpovědi :o))
Dobrý den, nevím, zda by to ta TV mohla udělat, ale možná jsou ty fotky jako skryté soubory. Zkuste v PC volbu "zobrazovat i skryté soubory". Pokud jste si jistá složkou, kde mají fotky být a chcete je všechny odstranit, tak smažte celou složku. Zdravím!
Moc vám děkuji za rychlé odpovědi,ale asi jsem něco zvorala,vymazala jsem si z disku úplně všechno,takže když ho připojím k PC,nebo k televizi,tak vůbec nereaguje,jako kdyby prostě neexistoval.Takže ho musím dát odborníkovi,aby se na něj podíval,jestli se dá vůbec zachrínit.
Pokud jste ho zformatovala, tak ano, zmizela všechna data. Proto bylo uvedeno "pokud na něm nemáte žádná důležitá data" doplněno 07.01.14 12:57: Taky je možné, že se vám podařilo odstranit diskový oddíl.
To mi nevadí že mi zmizela všechna data, ale jak píšete,tak se mi asi opravdu podařilo odstranit ten diskový oddíl.Nojo, holt se nemám hrabat do něčeho čemu nerozumím.Ale i přesto vám děkuji za rychlou odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.