Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu, jak vložit obrázek do e-mailu (ne jako přílohu), přímo do textu
jaký?
Nejjednodušší je stisknout printscreen a pak v malju Ctrl V
další variantou klinout pravítkem na název souboru, zvolit kopírovat a pak v majlu opět Ctrl V.
Dobrý den, nějak se mi to nedaří.Mohla bych poprosit o podrobnější návod k vložení obrázku do mailu?Mám připravenou koláž a nechce se mi ji posílat jako přílohu.Mail mám na Seznamu - OS W XP.Děkuji
doplněno 24.12.10 12:08:Vžyť to píšu, že nechci přikládat jakjo soubor.To bych samozřejmě uměla, ale já bych potřebovala vložit obrázek do textu, nebo jern obráze.Příslušný text na něm už je.
Mně to zpočátku u některých obrázků také nešlo. Nejdříve jsem si je otevřela v programu malovaní a zjistila v náhledu, zda není obrázek příliš velký, pak jsem jej upravila, aby se vešel na jednu stránku náhledu a pak jsem s ním mohla dále pracovat. nevím zda je to Váš problém, ale za pokus to stojí. - stařenka
Teď jsem si Vaši odpověď přečetla ještě jednou a i když jsem použila jiný postup, na ploše pro text mailu se mi zobrazil obdélník, v jehož levém horním rohu byl čtvereček s x.Tak to byl ten můj obrázek? Vždyť není vidět.Já to udělala tak, ža jsem otevřela okno pro mail i okno s obrázkem a přetáhla myší.Objevil se mi nějaký nový soubor a dál už nevím, protože jsem to zavřela.Tak prosím ještě jednou, ale pro blbečka. Děkuji
To si pořád nerozumíme.Tohle já umím, ale dnes mi přišlo od známých přání a tam byl obrázek hned u textu a ne jako příloha.Teď jsem zkusila odeslat ten pokus se čtverečkem v rohu a když jsem se podívala do odeslaných, bylo tam upozornění, že po rozkliknutí se otevře obrázek. Jenže mně se tam nic neukázalo. Nikdo z bližních asi dneska není připojen, tak to halt odešlu jako přílohu. Třeba na to do příštích Vánoc přijdu.Na lidi co mi to poslali nemám jiné spojení než přes email, jinak už bych tu neotravovala.Tak dík a hezky si to užijte.Patronka
Patronko, ais Vás zklamu, ale weboví poštovní klienti to myslím neumí.
Já používám Outlook Express, tak to jde. Stačí si Outlook Express nastavit a poštu příjmat a odesílat přes něj. Adresa Vám zůstane stejná ( xxxxyyyy@seznam.cz / xxxxyyyyy@email.cz)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.