Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno,
včera jsem si donesl počítač ze servisu (všechno jinak v pohodě), ale nějak mi hučí větrák u zdroje víc než předtím.Né že by mi to zas tak moc vadilo, ale když začne hučet pořádně, tak to je slyšet celkem dost.Většinou jede celkem v pohodě, ale občas (v závislosti na tom co dělám na PC, např. instalace, hry), tak začne hučet.Můj dotaz je, jak se dá ten hluk snížit? (Bez koupě nového tiššího zdroje
Díky.
Pokud se hlučnost mění v závislosti na vytížení počítače, víš jistě, že je to větrák u zdroje? tohle by spíš odpovídalo větráku na procesoru.
Samozřejmě dnešní zdroje mají taky regulaci otáček podle teploty, ale že by se teplota ve zdroji tak rychle a hodně měnila podle zatížení jsem si zatím nikdy nevšiml.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.