Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NHL 09 - patch

Od: shady* odpovědí: 17 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je nějaký patch do NHL 09, který obsahuje soupisky do extraligy na sezonu 10-11,po případě bych prosil postup instalace. děkuji

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rb000*
hodnocení

0x

ano patch do NHL i crack je *cteni*

shady*
hodnocení

A nevíte kde bych ho sehnal. Prosím*hi*.na jake webové adrese

rb000*

Napiš e - mail pošlu link *cteni*

doplněno 22.12.10 21:01:

NHL 09 + medicina + cestina

shady*
hodnocení

rb000*

Máš to v baráku*tuc*

shady*
hodnocení

děkuji a mohl bych ještě poprosit postup instalce?

rb000*

*cteni*Záleží co máš za medicínu . Zde to nebudeme rozebírat - napiš mi na e -mail r.b.000@seznam.cz dej link co jsi přesně tahal - skontroluju a dám zprávu ( vše na e mail )

petr1*

Pošli mi pls na petr.marekj@seznam.cz odkaz na patch na nhl 2009 sestavy 2010/11 dík

rb000*
hodnocení

0x

Slovnaft Extralig/...*cteni*

link uloz.to/...

doplněno 24.12.10 13:08:

Instaluji extraliga-2011-do-nhl-09- tedy do ( Files ) kde je hra nainst.

shady*

mě to ale pořád nefunguje

rb000*

Nejsem noc na hry ,spíš mě zajímaj programy ,ale stáhnu na vyzkoušení tuto hru a uvidíme ,jestli pude vložit Slovnaft Extraliga 2011 (do NHL 09).:( patch je čistě na soft *klik*

shady*

Takže každopádně - po stažení jakéhokoli patche ho mám pouze vložit do složky kde mám NHL?

rb000*

Toto vysvětlení je určeno pouze ke studijním účelům. S jejich nelegálním použitím nebo použitím k jakékoliv nelegální činnosti autor nesouhlasí, a proto nesmějí být k takové činnosti použity.

Co znamená : CRACK

Co je crack? Crack je prográmek nebo spouštěcí soubor který slouží na spuštění nelegální veze programu na CD. některé crecky slouží i na to aby program nevyžadoval originální CD a spustil se bez něho. zde jsou adresy webů kde se dají cracky stáhnout.

Co znamená :PATCH

A dále nebudu rozepisovat! Ty zásadně nic takového nepotřebuješ - poněvač máš legál . Pouze potřebuješ vložit - Slovnaft Extraliga 2011 (do NHL 09).*cteni*

Co je patch? Patch (záplata) je program který opraví chyby v programu nebo vylepší nějaké nedostatky. Nejlepší je vyhledat patch přes google.com nebo na webu výrobce programu.

shady*

To já vím, ale zajímá mě jak ten patch vložím do hry, protože skopírováním do složky: C - programy files - EA - NHL09, mi to bohužel nefunguje .

rb000*

Není to žádný Patch ,jak jsem uved : Patch a ostatní medicíny jsou na hack software toto je exe tudíž inst. která se při inst. sama vepíše k té hře . Stahovat ji nebudu - tahal bych 3 x rar na vyzkoušení při 130 kb cca 8 - 9 hod. *uf*

gregors
26.12.10 22:58
hodnocení

0x

ano Je

pavelpi
hodnocení

0x

budte někdo tak hodny a pošlete mi patch a crack do nhl 2009 na meil pivka.pavel@seznam.cz díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]