Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je nějaký patch do NHL 09, který obsahuje soupisky do extraligy na sezonu 10-11,po případě bych prosil postup instalace. děkuji
Záleží co máš za medicínu . Zde to nebudeme rozebírat - napiš mi na e -mail r.b.000@seznam.cz dej link co jsi přesně tahal - skontroluju a dám zprávu ( vše na e mail )
link uloz.to/...
doplněno 24.12.10 13:08:Instaluji extraliga-2011-do-nhl-09- tedy do ( Files ) kde je hra nainst.
Nejsem noc na hry ,spíš mě zajímaj programy ,ale stáhnu na vyzkoušení tuto hru a uvidíme ,jestli pude vložit Slovnaft Extraliga 2011 (do NHL 09). patch je čistě na soft
Toto vysvětlení je určeno pouze ke studijním účelům. S jejich nelegálním použitím nebo použitím k jakékoliv nelegální činnosti autor nesouhlasí, a proto nesmějí být k takové činnosti použity.
Co znamená : CRACK
Co je crack? Crack je prográmek nebo spouštěcí soubor který slouží na spuštění nelegální veze programu na CD. některé crecky slouží i na to aby program nevyžadoval originální CD a spustil se bez něho. zde jsou adresy webů kde se dají cracky stáhnout.Co znamená :PATCH
A dále nebudu rozepisovat! Ty zásadně nic takového nepotřebuješ - poněvač máš legál . Pouze potřebuješ vložit - Slovnaft Extraliga 2011 (do NHL 09).
To já vím, ale zajímá mě jak ten patch vložím do hry, protože skopírováním do složky: C - programy files - EA - NHL09, mi to bohužel nefunguje .
budte někdo tak hodny a pošlete mi patch a crack do nhl 2009 na meil pivka.pavel@seznam.cz díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.