mám jednu možná pro někoho stupidní otázku, ale pořád nevím, co jsou to ty placené stránky na internetu? jak můžu vědět, jestli na nějaké náhodou nejsem? a jak se to pozná? bo se bojím, že to nebudu vědět, a budu pak platit...děkuju
Jsou to stránky, na které se nedostaneš, protože za prohlížení jejich obsahu se musí zaplatit. Není se čeho obávat. Příklad placené stránky, která za určitý obnos poskytuje další služby je napřklad tato: rapidshare.com/en/premium.html bonusweb.idnes.cz/onas/bwprofi.html
olej*
opravdu? bo jsem slyšel, že jedna moje známá musela platit ten měsíc víc peněz, a že prý to bylo z toho, že byla na těch placených stránkách...
Mno to bude tim že pokud máš dial-up (vytáčený internet přes pevnou linku) tak se někdy daj tyto stránky platit tak že se to připojí přes jiné číslo se zvýšeným tarifem (cenou) Ale tohle na adsl,wifi ani kabelovce neni možné tam to už nejde takhle jednoduše a musí se platit zvlášť
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.