Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při vypalovaní "Buffer level" není stabilní

Od: angel death odpovědí: 8 změna:
Mam problém při vypalovaní jak CD i DVD, skáče mi"Buffer level"dolu a nahoru mezi 2-93% a to vypalovaní prodlužuje o dalších 45 minut. Vypalovačka je dobra protože jsem zkoušel na jiným počítači a tam normálně fungovala, dokonce jsem zkoušel jiné vypalovačky a stejně to děla.
PC: Pentium 4 3.0 GHz FSB 800 MHz, MB Gigabyte GA-8IPE1000 v2.0, dual chanel 2x DDR 256MB 400MHz Infineon, grafika Asus ATI Radeon 9600XT 128MB, zdroj Fortron ATX 300W, HDD Seagete 80GB 7200 rpm (zkoušel jsem i jiný disk WD 20GB
Zkoušené vypalovačky:1. Nec CD-RW,
2. Nec DVD-RW 3500AG, 3. Asus CD-RW CRW-5224A
Neví někdo čím to může být? *nevi*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkus snížit rychlost vypalování. Je možné, že se nestačí do buffru vypalovačky načítat data z disku. Vzhledem ke tvé konfiguraci bych jako možnou příčinu viděl asi nevhodně připojenou mechaniku a disk. Zkus klasické doporučované zapojení: HDD - master na 1. kanálu, CD - master na 2. kanálu.
angel death
Jsou připojený tak jak si to popsal už skoro půl roku, nepomaha! Při snížení rychlosti je totež. Bohužel :(
deamoniac
A co narušené ASPI?

deamoniac
hodnocení

0x
s tímto preblé, jsem se také setkal u některých verzí nera i clonecd, vyřešil to pouhý update*frajer*
angel death

Čau,

diky za radu, ale timto určitě není to by museli být všechny updaty od Nera 5.5.9.9 až po 6.6.0.3 špatný odskoušel jsem všechny včetně CloneCD 4.2.0.2.

cat*
hodnocení

0x

a co DMA, povoleno? Vse v BIOSU nastaveno jak ma byt?

duke*
hodnocení

0x
Ja jsem mel stejny problem. Pomohl update firmwaru vypalovacky a snizeni rychlosti vypalovani.

angel death
hodnocení

0x

Už jsem to vyřešil.

Stačilo v hardwarovým profilu u výpalovačky odškrtnout poličko"Povoit digitální přehrávání na tomto zařízení"A už to výpaluje v pohodě s rychlosit 8x za 8 minut mam vypalený DVD 4,7 GB

:):):)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]