Mam problém při vypalovaní jak CD i DVD, skáče mi"Buffer level"dolu a nahoru mezi 2-93% a to vypalovaní prodlužuje o dalších 45 minut. Vypalovačka je dobra protože jsem zkoušel na jiným počítači a tam normálně fungovala, dokonce jsem zkoušel jiné vypalovačky a stejně to děla. PC: Pentium 4 3.0 GHz FSB 800 MHz, MB Gigabyte GA-8IPE1000 v2.0, dual chanel 2x DDR 256MB 400MHz Infineon, grafika Asus ATI Radeon 9600XT 128MB, zdroj Fortron ATX 300W, HDD Seagete 80GB 7200 rpm (zkoušel jsem i jiný disk WD 20GB Zkoušené vypalovačky:1. Nec CD-RW, 2. Nec DVD-RW 3500AG, 3. Asus CD-RW CRW-5224A Neví někdo čím to může být?
Zkus snížit rychlost vypalování. Je možné, že se nestačí do buffru vypalovačky načítat data z disku. Vzhledem ke tvé konfiguraci bych jako možnou příčinu viděl asi nevhodně připojenou mechaniku a disk. Zkus klasické doporučované zapojení: HDD - master na 1. kanálu, CD - master na 2. kanálu.
angel death
Jsou připojený tak jak si to popsal už skoro půl roku, nepomaha! Při snížení rychlosti je totež. Bohužel
s tímto preblé, jsem se také setkal u některých verzí nera i clonecd, vyřešil to pouhý update
angel death
Čau,
diky za radu, ale timto určitě není to by museli být všechny updaty od Nera 5.5.9.9 až po 6.6.0.3 špatný odskoušel jsem všechny včetně CloneCD 4.2.0.2.
Stačilo v hardwarovým profilu u výpalovačky odškrtnout poličko"Povoit digitální přehrávání na tomto zařízení"A už to výpaluje v pohodě s rychlosit 8x za 8 minut mam vypalený DVD 4,7 GB
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.