Nejste přihlášen/a.
Poradí někdo jak stáhnout fotky z videa ? Při prehrání konference jednotlivých snímků bych potřeboval některé snímky si stáhnout! V nabídce menu tlačítko pravé strany myši to neumožňuje, ani dám-li kopírovat.
Netučím jestli jsem správně pochopil otázku. To video máte v PC nebo je to online konference jako například telefonát s webkamerou ve skypu?
Záleží od typu videa. Používám VirtualDub, kde označím začátek a konec a exportuji jako obrázky JPG, které jsou automaticky očíslovány.
Pánové stáhnul jsem oba programy, ale nevím jak dál? U Virtual Duba mě nic menu nenabízí a u Authora nemohu přidat video, prostě se neukazuje v menu add file. Mám Windows XP. Mohli byste mě poslat bližší postup? Když dáte email pošlu Vám ty dvě videa abyste sami rozhodli!
Díky
1. spustit VirtualDub
2. Přetáhnout myší video na okno VirtualDub
(Pokud se zobrazí začátek videa, lze pokračovat, jinak je video v nevhodném formátu a bude třeba postupovat jinak - nainstalovat plugin, nebo video překonvertovat)
3. posuvníkem najet na začátek oblasti, od které chci převádět video na sled obrázků a označit jako začátek
4. posuvníkem najet na konec oblasti, od které chci převádět video na sled obrázků a označit jako konec
5. V menu najít export - picture sequence (nebo něco takového, nemám program před sebou), zvolit jméno a formát a je to.
6. Daná část videa je převedena na sled obrázků, které jsou uloženy někde na HDD (dle nastavení VirtualDub)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.