Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Call of Duty Modern Warfare 3 Modrá obrazovka

Od: herec* odpovědí: 4 změna:

Mam hru Call of Duty Modern Warfare 3 a jak ji spustim objevi se mo modra obrazovka a počitac se mi vypne nevite co stim?

pocitac na to vybaveny mam protoze se mi tam rozjede Battfield 3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hezrone*
hodnocení

2x

Říká se tomu prej modrá smrt, nevim přesně, ale souvisí to myslim s CPU, a je to rozhodně na servis...

Takže připrav kasu...

doplněno 20.12.12 22:40:

Sem měl něco podobnýho, ale s CoD: MW2...

herec*
hodnocení

aha takze asi nejaky te procesor koupit?

vosikac*
hodnocení

2x

Mě osobně MS kdysi způsobovala vadná grafika.Dokud jsem nespustil hru,bylo vše v pořádku, ale jakmile se PC zatížil,vypadlo to...

Počítej s tím,že bude jedna z hardwerových částí tvého PC načatá a vhodná k výměně.Pokud nemáš kamaráda,vem "bednu" do servisu a během pár minut ti řeknou kde je problém a řeknou na kolik to víde.Samotná výměna je pak otázkou cca hodiny + ...

brunclik*
hodnocení

2x

Já bych nejdřív vyloučil jednoduché věci: změř teploty, jestli počítač nepřehřívá, pak zkus přeinstalovat ovladač GK a pak teprve zkoušej hardware.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]