Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ASUS K50IP- recenze

Od: petr0007* odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny, tak jsem si u alzy.cz objednal notebook ASUS K50IP s těma 500 GB.

Myslíte se že jsem udělal dobře?

Jde tento notebook na hraní her dále pka na úpravu videí a sledování filmů?

Děkuji

PS :Nevíte jak u něj dlouho vydrží baterka?;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

0x

asus neni spatná značka, na filmy urcite jo, a na hry myslím ze take ano, ta baterka odhaduji 3-3 hodin y zalezi na zatížení

tomason*
hodnocení

0x

Tak já mám opačnou osobní zkušenost s asusem F3T stál 30tisí, jednou opravené šasi a oprava desky po záruce, vydrželo to 4měsíce.Prostě krám a z toho důvodu jsem si Asus nekoupil a vzal raději Lenovo G560 vychází z předešlého osvědčeného modelu a je na něj recenze a hlavně se nepřehřívá.Ať vám vydrží víc nežli mně F3T .Baterka vydrží tak maximálně 3hodiny.

Jo lenova..čm starší tím kvalitnější ale i dnes to ujde... základovka po záruce..wow do toho bych nešel..

tomason*

Nic horšího nežli ten ausus snad být nemůže,tak nekvalitní šasi které samovolně praská,nebo se rozpadne kloub už sna na trhu není,ale koukám na tu 50 a tam to vypadá hodně podobně.Mám záruku naví,jsem v klidu.Hangar a recenze jsou veskrze kladné i na předchozí g550.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]