Zdravím potřeboval bych rychle nějaký program na vynahrazení textu, abyste mě pochopili, tak mám třeba v poznámkovém bloku spoustu textu (kódy html) a potřeboval bych aby se v něm místo třeba písmen "aaa" všude přepsalo "bbb" jde m rozumět? Ručně bych to dělal třeba týden...
já poznám jednu možnost... Text na úpravu otevřu ve Wordu, v menu Úpravy kliknu na Nahradit, tam do Hledat napíši písmeno, které chci nahradit, do Nahradit čím napíšu to písmeno, kterým chci nahradit a zmačknu buď Nahradit (jenom jedno) nebo Nahradit všechny... Je tam ještě možnost Více možností, kde si mohu vybrat i změnu písma a formátování, třeba to vyzkoušet tady jsem nahradil a za X já poznám jednu možnost... Text nX úprXvu otevřu ve Wordu, v menu ÚprXvy kliknu nX NXhrXdit, tXm do HledXt nXpíši písmeno, které chci nXhrXdit, do NXhrXdit čím nXpíšu to písmeno, kterým chci nXhrXdit X zmXčknu buď NXhrXdit (jenom jedno) nebo NXhrXdit všechny... Je tXm ještě možnost Více možností, kde si mohu vybrXt i změnu písmX X formátování, třebX to vyzkoušet tady náhrada e za Q Zdravím potřQboval bych rychlQ nějaký program na vynahrazQní tQxtu, abystQ mě pochopili, tak mám třQba v poznámkovém bloku spoustu tQxtu (kódy html) a potřQboval bych aby sQ v něm místo třQba písmQn "aaa" všudQ přQpsalo "bbb" jdQ m rozumět? Ručně bych to dělal třQba týdQn... možná, že Vám to pomůže doplněno 19.12.10 12:17:
dají se nahradit velká za malá písmena, celé řetězce nebo slova, můžete v rozsáhlých textech vyhledávat slova nebo řetězce, měnit velikost písma, typ písma...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.