Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prosím Vás o radu či nápad. Když zapnu pc, tak mi po chvilce z ničeho nic začne chrčet v reproduktorech (jakoby byl málo zasunutý jack), hned na to se sekne myš a klávesnice (fungují pouze nějaké klávesy). Když vytáhnu myš z USB a zase zasunu (jak do předních, tak do zadních), tak chviličku jde a pak je zase mrtvá. Čím by to mohlo být? Ovladače? Chyba základní desky? Díky za radu
1. Prohlédni počítač antivirem, nech udělat podrobný (úplný) sken, ne jen rychlý.
2. Stáhni si CCleaner a pročisti počítač (chystám článek s vysvětlením jednotlivých položek ve volbách čištění, jestli nebudeš vědět co znamenají, nech výchozí nastavení - ale jestli to vědět budeš, doporučuji nakonfigurovat si to ručně).
Odinstaluj ovladače zvukovky - zřejmě s něčím kolidují... Pokud to nebude stačit, pak další ovladače...
1. ovladače nezakazuj, ale odinstaluj...
2. pokud lze, zakaž ´starou´ zvukovku v BIOSu
doplněno 23.12.12 15:27:Ad 1. Odinstalace (musíš být přihlášený na účtu s právy admina)... Spusť Start - Ovládací panely - Nástroje pro správu - Správa počítače, najedeš na zvukovku (asi tobude několik zařízení), ťukneš pravým a zvolíš Odinstalovat... Po odinstalaci všeho restartuj počítač...
Ad 2. Pokud odinstalace nepomůže - BIOS... Bude to někde v Advanced nebo Peripherial - podle BIOSu... Zkus si jej prohlídnout, obvykle je v něm kontextová nápověda - ale pokud ti něco bude nejasné, raději kontaktuj znalejšího kamaráda...
(podotýkám že se nejdená o pc z mého předchozího tématu). Pc má také integrovanou zvukovou kartu, tak jsem myslel že odešla. Koupil jsem novou, nainstaloval ovladače, ty staré zakázal, ale pc se seká pořád dál. Nenapadá vás, co bych měl ještě zkusit? díky za odp
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.