Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám prosbu,už asi 3 dny mám každý den v emailové poště kolem 450 mailů od MAILER-DAEMON@seznam.cz. Píše se v něm,že nebylo možné doručit můj email pro ...(pokaždé pro nějakou jinou adresu) a že byl označený jako spam. Já ale nikomu nic neposílám.Ani si nejsem vědoma,že bych to způsobila otevřením nějakého spamu,tomu se vyhýbám.Nevíte prosím někdo,co mám dělat? Už mě nebaví to pořád mazat.Děkuji.
Změnit heslo, zjistit zda není mejlovká přeplněná, pote napsat na technickou podporu kde by vám sdělili bud řešení problému anebo to že na vás utočí nějaký zahlcovací emailrobot.
Dobrý den,včera jsem si změnila heslo a světe div se,dnes ani jeden Nedoručitelný mail.Snad to tak už zůstane.Moc děkuju za radu a přeju všem hezké Vánoce.
Jak tu kolegové psali - napsa na podporu Seznamu, změnit heslo, atp.
Jak psal maverick, tohle vypadá na pěkně zavirovaný počítač.
Takže Vám doporučím udělat všechny následující kroky.
1) Zkontrolovat počítač online programem Windows Live OneCare
Jak zacházet s online progarmem Windows Live OneCare?
Online program Windows Live OneCare spustíte tak, že otevřete internetový prohlížeč Internet Explorer (nejlépe Internet Explorer verze 8 a vyšší) a zadáte do adresního řádku (kam píšete, kterou stránku chcete navštívit) tuto adresu pokud máte Windows XP › onecare.live.com/.... Pokud ovšem máte Windows Vista nebo Windows 7 můžete spustit zvláští verzi online programu Windows Live OneCare určenou pro tyto systémy › onecare.live.com/...
Udělejte kompletní kontrolu. Během této kontroly můžete dále s počítačem pracovat, nicméně doporučuji před spuštěním konroly zavřít všechny spuštěné programy, dočasně zakázat antivirový a antispywarový program a klidně pro jistotu i vytvořit nový bod obnovení v Obnovení systému.
Windows Live OneCare zkotroluje počítač na přítomnost malwaru (tj. viry, červi, trojští koňové, atd.), vyčistí disk od různých zbyečných souborů (nemusíte se vůbec bát o své, fotografie, hudbu, filmy a další dokumenty), defragmentuje disk a udělá celkovou optimalizaci počítače, čímž dojde k jeho zrychlení.
Pozn. Windows Live OneCare jde bezproblémově spustit v Internet Exploreru verze 6 a vyšších. Lze ho spustit i v internetovém prohlížeči Mozilla Firefox, ovšem do ni se musí nainstalovat jakýsi doplněk, aby Windows Live OneCare mohl být spuštěn. Ovšem někteří oživatelé si stěžovali, že pokud Windows Live Onecare spustili v Mozilla Firefoxu, tak pak se zasekl počítač, spadnula Mozilla Firefox a další neočekávané chyby. Tak raději Windows Live OnaCare spouštět v Internet Exploreru verze 8 nebo vyšších.
2) Nainstalovat program Malware Bytes Anti-malware a provést kompletní kontrolu systému
3) Nainstalovat Hijackhis a vložit sem z něj log.
Jak zacházet s programem HijackThis?
Stáhněte si program HijackThis (například zde → hijackthis.de/...) a spusťte instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustťe a kliknete na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne kontrola, která netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotová za 15 vteřin. Po kontrole se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujte a vložte na Poraďte.cz. Po zkopírování a vložení obsahu do odpovědi klikněte na tlačítko Config... (vpravo dole) a pak klikněte na tlačítko Generate StartupList Log. Toto též zkopírujte a vložte na Poraďte.cz. Až dostanete výsledky, co fixnout (opravit), tak otevřete HijackThis a kliknete na Do a System scan only. Po kontrole zaškrtnete to, co Vám bylo řečeno ať opravíte (fixnete). Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.
Poté uvidíme co dál. Podle HijackThisu poznám, zda-li je v počítači virus, zda-li počítač je +/- aktualizovaný, zda-li je na počítači přítomen antivir, antispyware a softwarový firewall, zda-li je v Internet Exploreru bordel, atp.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.