Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K provedeni teto akce je nutne opravneni

Od: lakis* odpovědí: 4 změna:

cau opet mam problem :) kdyz chci nejakej urcity soubor nekam prekopirovat tak mi to vyhodi hlasku K provedeni teto akce je nutne opravneni pokud chcete tento soubor menit , obratte se na lakis pc ,aby vam byla pridelena prislusna opravneni .

vubec newim jak to mam zmenit poradte pliis

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Hmmm, zkuste systém pustit v tzv. Nouzovém režimu (stiskněte klávesu F8 před zobrazení startovací obrazovky (loga) a zkopírovat ho přes nouzák. A přhlašte se jako Administrator. Je také možné, že je soubor poškozen, disk má vadné sektory, atp.

buss
hodnocení

0x

Divné že to žádá při běžné operaci, takže postupovat jako administrátor.

lakis*
hodnocení

taak uz sem na to prisel stacilo odinstalovat debilni AVG a šupnout tam neco normalniho :D ale diiik

bena*

AVG je mrcha, teď nedávno byl šrumec kvůli jedné aktualizaci. No jo, soudruzi z Brna prostě pochybyli.

Já mám výborné zkušenosti s avastem, sám každé 3 roky posílám prachy soudruhům do Prahy. Ale i verze Free je super. Nebo antivir od soudruhů z Redmontu Microsoft Secuirty essentials je vynikají (je hlavně přehledný a jednoduchý). Skvělý je i NOD32 a další. Ale AVG, McAffe, Trend Micro a další tam raději opratně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]