Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sauto.cz - nezobrazují se obrázky

Od: seznamsauto odpovědí: 13 změna:

Nejdou mi zobrazit obrázky na SAUTO.CZ
mám Internet Exploer 7 a když pak zmáčknu F5 tak se něco zobrazí a něco ne.
Pak zmáčknu zase F5 a už tam jsou obrázky všechny?
Nechápu to!
Poradte díky

Sauto.cz - nezobrazují se obrázky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Myslím že by mohlo stačit stáhnout poslední operu a najit skin tuším jmenoval se lix který z opery vzhledově udělal IE... ono je jich více ale lix tuším byl velmi blízko, některé ještě blíže..

A co týče bezpečnosti, tak jo 70% polomrtvých pc a ntb se ke mě dostane díky užívání IE...

Je sice hezké že v testech vychází vše dobře no realita je krapet jiná...a o tom že IE vykresluje děsně..stačí se zeptat codera..půlka webů se dělá pro prohlížeče a pak ještě jednou tak dlouho pro IE...

IE a jeho úžasný ActiveX který do kompu puistil cokoliv kakoli..jop špica v bezpečnosti...čím to že čím větší firma tím lépe vycházeji její produkty v testech ač realita je jiná..

bena*

A díky užívání jakého IE? Já, když se mi do ruky dostane nějaký jak Vy říkáte polomrtvý počítač, tak uživatelé Xpéček tam maj většinou IE6, uživatelé Vist IE7.

A IE vykresluje docela dobře i ve verzi 8. Verze 9 vykresluje snad nejlíp, možná lepší ve vykreslování je jen Opera. A při prohlížení většiny stránek to není vidět, naopak u klasických standardů CSS 2.1 je na tom líp IE. A tyto standardy jsou stále nejpoužívanější. Takže kolem toho vykreslování je takovej šrumec a dalo by se tam polemizovat, ale budiž.

ActiveX je bohužel negativní na IE, nicméně bez ActiveX spousta webových verzí programů (ač jde O Windows LiveOneCare, BitDefender Online Scanner, atp.) by bez něj nešla a ani snad neexistovala. Ale budiž.

Každý prohlížeč má své pro a proti, přes 20 let žijeme v tzv. demokracii (ikdyž tento byrokraticky rasistický režim bych demokracii nenazýval), tak máme každý právo používat takový prohlížeč, který chceme. A je jedno ať už se jedná o Internet Explorer, Operu nebo třeba Apple Safari.

Tady jsem chtěl jen upozornit na ty všelijaké omyly, polopravdy a mýty o IE. (teď jsem si vzpoměl na pana Soukupa jeho pořad STOP :D )

Hlavně nesrovnávat staší verze prohlížečů s novějšími verzemi prohlížečů. Spousta zastánců konkurenčních prohlížečů právě se dopouští této chyby, že srovnává starší verze IE s novějšími verzemi konkurečního, stále bohudík alternativního prohlížeče.

Vím, že 1 proti 100 má nemá moc velkou šanci, ale přesto je tu nějaká naděje, jak zbavit lidi oných polopravd, omylů a mýtů o Intenret Exploreru (zejména 8 a 9).

Doby nebezpečných verzi IE už jsou bohudík za námi, ikdyž na druhou stranu spousta firem stále používá IE6, případně IE7.

Netankuju mě co je tam za IE..letí pryč a několik jich bylo i s Win7 tam 6.0 opravdu nebylo..

Srovnával jsem prohlížeče opticky nejlépe frčel chrome,pak opera, maxthon,lišák, ie,...

Standardy, ty které IE nepoužívá, a v poslední US betě to není o mnoho jiné, byt lepší..

Všechny tebou zmíněné věci frčí i bez activeX..to je finta..Dnes ho převážně užívají jen firmy a IE..

Srovnávám pouze altuální či bety.nic víc snad ne.

bena*

Budiž, ale mé zkušenosti jsou takové jaké jsem psal.

A co se týká Windows Live OneCare, tak ten jde spustit jen přes IE a nebo pokud do Firefoxu nainstalujete nějaké rozšíření (teď nevím, jak se přesně jmenuje). Ono také nezáleží jen na prohlížeči ale na zabezpečení vůbec - firewall. Kdo dnes používá firewall? Málo lidí. jen asi každý pátý počítač, možná i šestý/sedmý má firewall. je možné, že někdo používá hardwarový firewall (například v routeru), ale těch lidí je málo. A spousta lidí má jen antivir.

Nejhorší ale je, že málo lidí aktualizuje počítač. Je vidět i na Poraďte.cz. Xpéčka maj jen Service Pack 2, Visty jen Service pack 1, atp.

Ale to Vy jistě víte, že aktualizace jsou základ. Díry sebelepším firewallem, antivirem a dalším programem nezalepíte.

Používám maximálně google docs..atd..službu spustím v každém prohlížeči, mobilním telefonu atd..nechci být vázán, nemají konkurenci..a frčí to všude na všem..dokáže jet offline...livecare at jde někam..proč se omezovat když nemusím.Proč se pachtit doplnky když...Myslím že i Widle XP mají automatický forewall i všechny jejich následující verzeVista,7..defender atd..něco mají.

Beru v potaz že cokoliv co používám atd bud hodně anebo aspon v základu znám jak funguje jak to opravit co s tím může být.ale to je o lidech.V linuxu/mac OSx má člověk absolutní přehled co kam jde kde co odchází a co dělá, bez hesla nezmění user ani tapetu...MS udělal svůj UAC a 90 procent lidí to vypíná..depresivní ztmavení obrazovky..ani se nedivím...

No jdi dát adminovi na něco podnět...a uvidím...

bena*

Firewall, který je součástí systému Windows XP a vyšších bych nazval spíš takovým výsměchem nebo pokusem o firewall. Zvlášť se to tada týká Windows XP/Vista. Sedmičky mají prý už kepší firewall, ale stejně to není ono. Sice lepší než nic, ale ne o moc.

Windows Defender je dobrej, ale někdy narazím na počítač, kde je prostě prošlej x týdnů, někde dokonce ani nefunguje :D

Linux je úplně něco jinýho, jak říkáte. Ale takový mýtus, že antivir do linuxu není třeba je totální nesmysl, existují i viry pro linux.

UAC ve Vistách a sedmičkách má jak říkáte drtivá většina lidí vypnutý.Ztmavení obrazovky je snad to nejmenší, já na to nevidím nic špatného, byť tedy Visty a 7ičky jen opravuji, normálně je nepoužívám. Někteří lidé to nechtějí mít zapnuté, že je to dotěrné, že když spustí každý druhý program, že se je to furt ptá, ale prostě se nedá svitít.

A ten poslendí odstavec jsem nepochopil - No jdi dát adminovi na něco podnět a uvidím...

Nějaký pátek s linuxem..stahování a zkoušení všeho možného z různých zdrojů a žadný vir nic...

V tom posledním odstavci mělo být "jdu" ...

michalll*
hodnocení

0x

Nainstalujte si jedničku v internetových prohlížečích...Moziila Firefox :) A půjde vám vše :)

seznamsauto
hodnocení

Ale otec chce Internet Explorer
Jsem jeho syn a mám Operu funguje všechno perfektně...
Ale on je tak už naučený ...

bena*

O tom by se dalo velmi polemizovat, zda-li je Firefox jednička v prohlížečích, ale budiž.

Já sám používám Internet Explorer 8, nejbezpečnější prohlížeč na světě. Doporučuji Internet Explorer 7 zaktualizovat na verzi 8. IE7 není špatný, ale stále to není vončo a modernímp orhlížečům konkurovat nemůže. Internet Explorer 8 ano. IE8 vypadá téměř stejně, je jen bohatší a bezpečnější. Pak se uvidí dál. IE8 stáhnete zde → microsoft.com/...

Pro uživatele Windows Vista a Windows 7 doporučuji vyzkoušet beta verzi Internet Exploreru 9 a pro opravdové labužníky poslendí technologické demo IE 9 (myslím, že je to technologické demo 7).

michalll*

Věřil jsem že se někdo chytne ohledně toho, že by se dalo polemizovat zda-li je nejlepší Mozzila nebo IE :) A ano, dalo :) Stejně tak by se dalo polemizovat co je bezpečnější...

Já mu to radil jen proto, že mu to v IE nejde a taky jeslti se někdo zastane IE :) Myslím si, že oba vyhledávače jsou vyrovnané a záleží na člověku...Ale pokud mu to v IE nejde, tak...

bena*

Faktická poznámka: Internet Explorer, ani Firefox nejsou vyhledávače, ale prohlížeče ;)

Polemizace co se týče bezpečnosti prohlížečů IE×FF×...×... není nutná, zde je několik důkazů o bezpečnosti nejpoužívanějších prohlížečů (Windows Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google chrome, apple Safari)od nezávislé společnosti NSSLabs, která se tímto zabývá už nějaký ten pátek↓

nsslabs.com/...

nsslabs.com/...

Testy jsou v angličtině, další najdete na nsslabs.com/...

Samozřejmně, 100%tně se řídit "nějkaými"testy nezlze, ale o něčem to vypovídá.

hodnocení

0x

IE7 to dělá. Někdy pomůže vypádnit offline cache, ale často ne. Pokud na to máš Operační systém tak tam dej IE8, jinak se dál nehneš.

Jesli se opakuji tak se omlouvám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]