Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flash get nestahuje pdf

Od: cocinkamichalka* odpovědí: 2 změna:

Ahoj všichni rádcové.

Potřebuji stáhnout soubor ve formátu .pdf prostřednictvím programu Flash get. Nejde to stahovat jinak, protože kvůli IP telefonii máme doma na internet takovou pitomou krabičku, která přerušuje "normální" stahování.

Bohužel Flash get se při stahování z Uložto.cz nenabídne jako volba - to se děje jedině u souborů PDF, ZIP apod. se dají normálně stahovat (FG nabídne stahování). Jsem z toho nešťasná. To PDF má 176 MB, je to na "normální" stahování na 10min, ale za tu dobu se to nestihne stáhnout, protože to ta pitomá krabička přeruší :(

Je u toho FG nějaká volba v nastavení, nebo se mám s PDF rozloučit?

Používám Flash Get 1.9 (stará, ale dobrá verze).

Díky za odpovědi :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Na stahování z Uloz.to; Share-rapid.com; Hotfiles.com; Rapidshare.com; atp. doporučuji používta program FreeRapid Downloader. Klasické download manažery (jako například Flashget) mají s tím problémy.

hodnocení

0x

Nejlépe na to použít jDownloader..funguje si s vlastní měněnou IP adresou a je tak trochu na tomto "přerušování" postaven..

Technicky vzato by to zvládl i prohlížeč opera který má v základu velmi silné "stahovadlo"...

Třeba vyzkoušet, ale ta opera mi připadá jak nejmenší ohýbání přes koleno..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]