Nejste přihlášen/a.
je nějaký program, který umí přeposílat e-maily odeslané z windows mailu, či outlooku? popřípadě zda to jde v těchto programech někde nastavit.
Potřebujeme kontrolovat přijatou (to lze nastavit přímo u poskytovatele) a odeslanou poštu. Tuto poštu potřebujeme přeposílat na další e-mail.
Bouhžel asi také nepomohu, třeba v Outlooku lze nastavit pravidlo pro zprávy i s volitelným filtrem, ovšem také to funguje pouze pro přijaté zprávy. A nevým o žádné vychytávce, kterou by toto šlo obejít, možná pouze požádat poskytovatele o nadstandartní službu za příslušný poplatek...
Neznám už vůbec Outlok, nepoužívám ho cca 7-8 let. Používám Mozilla Thunderbird. Tímto poštovním programem mohu přeposlat nebo odeslat jakoukoliv zprávu třeba na 100 adres a žádné pravidlo nepotřebuju. Takže vůbec nevidím nikde problém.
nainstaloval jsem si thundebird ve filtrech jsou sice nějaké možnosti ale pokud zaškrtnu - odpovídající všem zprávám a dám přeposlat na - e-mail tak se přepošle pouze příchozí pošta... ale odeslaná ne ... díky za rady
potřebuji všechny příhchozí a odchozí poštu automaticky posílat na 2 e-maily
(chodí nám mnoho e-mailů a nechci u každého e-mailu co posílám dávat tyto 2 e-maily do skryté kopiee)
děkuji za rady
V Thunderbirdu jdou všechny zprávy, včetně odeslaných přeposlat na xxx příjemců, při nastavení skrytých příjemců o sobě nevědí.
Klikni na kteroukoliv zprávu v Thunderbidu co chceš přeposlat pravým tlačítkem a vyber z nabídky - u tebe asi přeposlat, nebo ještě lépe upravit jako novou, smaž minulé odesilatele, dopiš co chceš, naklikej (asi skryté) příjemce, odešli.
Ještě nějaký problém?
ano,
to je jasné, že manuálně lze přeposlat vše...
ale mě jde o to aby se všechny zprávy, které odešlu a přijmu automaticky posílaly na jiné e-maily
(ve filtrech to lze nastavit ale funguje mi to jen na přijaté... odeslané to asi neumí)
Já tomu asi úplně nerozumím. Proč ten email nepošleš zrovna na víc adres? Proč ho odeslat a pak ještě přeposílat?
No, asi je potřeba kontrolovat někoho jiného, aby například v pracovní době neposílal soukromé maily, né?...
Anebo nezdárné dětičky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.