Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenos fotek do počítače

Od: elbunda* odpovědí: 8 změna:
Koupil jsem nový foťák Kodak c875,nainstaloval jsem instalační cd do počítače,připojil jsem kabel od počítače k fotáku,zapnu foták a nic píše to ,že zařízení nelze nalést a fotky se do počítače nedostanou.Kde je problém poraďte.Mám XP,měl jsem starší Kodak a tam to šlo dobře.Dík za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Prostuduj si pořádně manuál k fotoaparátu, jestli se tento nemusí napřed přepnout do nějakého jiného módu.

hodnocení

0x
No já ti nevim ale zatim každý foťák co jsem při pojoval tak se připojil jako další disk...takže bych se kouknul zda ti přibyl disk...
elbunda*
hodnocení

Zkoušel jsem fotky stáhnout na počítači u kámoše a tam to jde,takže je to něco u mě v počítači.Píše mi to že zařízení( ten foták) nelze nalést,asi je to něco s hardwarem.Nemáte s tím někdo zkušenosti? Moc dík.
Mno možná nabořené usb...zkusil bych je odebrat a znova naistalovat

macek*
hodnocení

0x
WINXP zná většinu fotáků. odinstaluj cos nainstaloval z CD fotáku.Pak připoj foták k usb a XPčko by mělo najít další disk,tj.foták v tento počítač.
elbunda*
hodnocení

Dík,pomohlo to fotky už mám v počítači.Proč to nespojí s tím programem od Kodaku?
macek*
to já taky nevim, bývají zřejmě tyto ovladače v konfliktu, takže nejde ani jeden.

marsias*
hodnocení

0x
Zdravím,některé foťáky stačí připojit přímo pomocí USB kabelu a pohoda,ale mám zkušenost s (myslím že) FUJI,(typ nevím),ten se musel zapojit do tzv.kolébky,kolébka zapojit přes USB kabel,a ještě předtím vším nastavit v MENU foťáku kopírování fotek do PC.*bzum* takže platí:pořádně přečíst návod.*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]