Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou grafickou kartu do 3 000 Kč?

Od: hollajs* odpovědí: 1 změna:

Zdravím...mám si v úmyslu pořídit novou grafickou kartu do 3 000 Kč a rád bych se ujistil,že je GAINWARD GTS 450 1GB,DDR5 SOLDEN SAMPLE tou správnou volbou.Doposud jsem používal Nvidia 9800Gt 512Mb.Moje sestava Má 550 W zdroj a proto mi záleží i na příkonu karty a to z toho důvodu,že bych nerad investoval do výkonějšího zdroje.Děkuji za případné nápady...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mirdik
hodnocení

0x

ahoj řeším něco podobného jako ty až na to že mam fortrona 500, a grafi gygabyte 8800 GT tak ze dosti podobne a taky bych do nove GK vrazil tak max 3000 ale spis tak 2500. Nerad to říkám ale taky jsme o GTS 450 přemýšlel ale teda moc mě nepřesvědčil, je dosti ochuzena DX11 na ni fakt nevyužiješ. Nejraději bych tak GTX460. A proto vykácám koukam na bazar aukro kde za ty prachy už seženeš lepší mašinu. Takhle si myslím že si moc nepomůžeš, spíš bych řekl zbytečně vyhozené peníze. na aukru e např prodala asi rok v záruce ještě ASUS GTX 260 za 2000

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]