Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spustit pc, kdyz mi neustale nabiha?

Od: martinatech* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, poprosim vás o radu, je to nejspise moji vinnou zaviněno, ale pustim se do toho... Můj pocitac, funguje 4 a půl roku bez problemu, ted ale zacal delat neplechu... kdyz spustim pocitac nacita se mi neustale windows corporation a nechce se nacist abych se mohla prihlasit jako uzivatelka a dal pokracovat v dalsich fnkcich, domnivam se ze jsem to zavinila tim, ze jsem preplnila pamet pc protoze mam na C: MNOHO POSTAHOVANYCH FILMU... je to mozne?.. co by se s tim mohlo dat delat?... nejaky napad?...děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkusit spustit v nouzovem rezimu :

Zde je vse hezky a srozumitelne popsano :

viry.cz/...

Pokud to NABEHNE v nouzovem rezimu, zkusil bych pote VYPNOUT pocitac a za chvili ho klasicky ZAPNOUT.

Pokud to nepomuze, takze najet opet do nouzoveho rezimu a spustit OBNOVA SYSTEMU. -> Start -> Programy -> Prislusenstvi -> Systemove nastroje -> Obnova systemu. Tam si vybrat datum, kdy Vam to naposled fungovalo. System sam vrati zmeny k onomu datu. Nebojte, o data neprijdete. Vrati se jen systemove zmeny, pripadne doinstalovane zaplaty, programy atd. Ale vytvorene dokumenty behem te doby ne. Dejte vedet co a jak a pokusime se zjsitit co dal.

martinatech*
hodnocení

děkuji doma se pokusim dat do zas do klidu... pak napisu jak jsem dopadla :)

kato*
hodnocení

0x

Jak už bylo řečeno .Při startu počítače vícekrát za sebou zmáčknout F8 a v menu vybrat -Stav nouze-.To vás pustí do počítače,jen to rozlišení bude nic moc.

Mně se to stalo jedenkrát po nainstalování Comodo firewallu,tak jsem jej odinstaloval v nouz.režimu a byl klid.Můžete filmy umazat nebo přesunout do externího disku,nebo zkusit bod obnovení.

buss
hodnocení

0x

Přeplnit paměť? Tak stačí vypnout, resetovat a je čistá. U staších strojů je dobré vyčistit, pozastrkovat desky... i bych klidně přeinstaloval OS. Registr musí vypadat ...

pravdomluvny*

Chtěl bych jen podotknout, že tazatelka si zřejmě nazývá pamětí harddisk. "mám na C hodně filmů"

cannibl*

to rozhodně souhlasím z tebou.

cannibl*
hodnocení

0x

Co se týče tohoto, tak by při malém místě vyskočila hláška že je nedostatek volného místa. Jestli jsi v poslední době stahoval tak by to byo možné, ale je tu více možností čím by to mohlo být. Pokud jsi se úspěšně dostal do nouzového režimu, tak si můžeš skontrolovat místo. Já mam pocit že to bude chybička windows. Skusil bych opravu windows, když by to nepomohlo tak naformátovat disk. Co se týče ukládání filmů, doporučuji externí disk. V současné době je možné zakoupit externí disk o kapacitě 1 Tera za 2000Kč. Co se týče menší ceny, tak za 1000 korun je možné zakoupit 500 GB externí disk. Nějak jsem nepostřehl co to je za operační systém

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]