Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych do standartního PS/2 vstupu pro myš připojit 2 myši (standartní PS/2) nevíte jak to udělat?
Jak jsem se poptával, tak mi někdo tvrdil, že to vůbec nejde!
, ale viděl jsem redukci pro laptopa, který má jen jeden vstup PS/2 a přes tu redukci, se připojí i klávesnice, i myš. Tak něco takovýho bych potřeboval!
, ale pro dvě myši!
Pokoušel jsem se tu druhou myš přes kupovanou redukci (mám dokonce 2 -každá je zapojená jinak) připojit na COM, ale myš ani nehlesla! (LEDky se nerozsvítily
)
Dík .
... Mmm, z toho mám právě obavu
ad 1) Ten HW přidat jsem samo zkoušel, ale v XP jsem ani nenašel -... přidat standartní sériovou myš
,
v systému je COM normálně, ale myš systém neviděl a myslel jsem si, že je potíž někde, jak říkáš dále. měřil jsem napětí - COM dává standartní napětí (9V), ale v myši nesvítlila LEDka, (jako normálně), tak jsem si myslel, že nemaká.
... když jsem (při restartu) PS2kovou vytáh, tak jsem byl bez myši ![]()
ad 2) možná, že by COMová myš taky chodila vpohodě dohromady, (ale já mám 2 PS/2).
ad 3) jedna je bezšňůrová, ale kuličková, druhá je optická, s kolečkem, ale má ocásek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.