Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych do standartního PS/2 vstupu pro myš připojit 2 myši (standartní PS/2) nevíte jak to udělat? Jak jsem se poptával, tak mi někdo tvrdil, že to vůbec nejde!
, ale viděl jsem redukci pro laptopa, který má jen jeden vstup PS/2 a přes tu redukci, se připojí i klávesnice, i myš. Tak něco takovýho bych potřeboval!
, ale pro dvě myši!
Pokoušel jsem se tu druhou myš přes kupovanou redukci (mám dokonce 2 -každá je zapojená jinak) připojit na COM, ale myš ani nehlesla! (LEDky se nerozsvítily
)
Dík .
... Mmm, z toho mám právě obavu
ad 1) Ten HW přidat jsem samo zkoušel, ale v XP jsem ani nenašel -... přidat standartní sériovou myš ,
v systému je COM normálně, ale myš systém neviděl a myslel jsem si, že je potíž někde, jak říkáš dále. měřil jsem napětí - COM dává standartní napětí (9V), ale v myši nesvítlila LEDka, (jako normálně), tak jsem si myslel, že nemaká. ... když jsem (při restartu) PS2kovou vytáh, tak jsem byl bez myši
ad 2) možná, že by COMová myš taky chodila vpohodě dohromady, (ale já mám 2 PS/2).
ad 3) jedna je bezšňůrová, ale kuličková, druhá je optická, s kolečkem, ale má ocásek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.