Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2myši PS2 do jednoho vstupu

Od: sandokan® odpovědí: 6 změna:

Ahoj, chtěl bych do standartního PS/2 vstupu pro myš připojit 2 myši (standartní PS/2) nevíte jak to udělat? :) Jak jsem se poptával, tak mi někdo tvrdil, že to vůbec nejde! *plac*, ale viděl jsem redukci pro laptopa, který má jen jeden vstup PS/2 a přes tu redukci, se připojí i klávesnice, i myš. Tak něco takovýho bych potřeboval! *cert*, ale pro dvě myši! *smich* Pokoušel jsem se tu druhou myš přes kupovanou redukci (mám dokonce 2 -každá je zapojená jinak) připojit na COM, ale myš ani nehlesla! (LEDky se nerozsvítily :() *afro* Dík .

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Hmmm myslim si že 2 myši do jednoho ps2 nelze sehnat *smich*
1) myši na com se instalují,to znamená měl jsi zkusit přídat HW a najít si to tam + některé myši a klávesnice nerady redukce,nebo spíše redukce nerady zařízení :)
2) proč nepicneš com nebo usb myš a je to vyřešené...nač takové babrání? Já měl jednu dobu com a ps2 myš najednou a běhalo to...samo že byl jen jeden kurzor *smich*
3) ukoj moji zvědavost- na co to potřebuješ smím-li se ptát?
hodnocení

... Mmm, z toho mám právě obavu :(
ad 1) Ten HW přidat jsem samo zkoušel, ale v XP jsem ani nenašel -... přidat standartní sériovou myš :( ,
v systému je COM normálně, ale myš systém neviděl a myslel jsem si, že je potíž někde, jak říkáš dále. měřil jsem napětí - COM dává standartní napětí (9V), ale v myši nesvítlila LEDka, (jako normálně), tak jsem si myslel, že nemaká. :( ... když jsem (při restartu) PS2kovou vytáh, tak jsem byl bez myši *stop*
ad 2) možná, že by COMová myš taky chodila vpohodě dohromady, (ale já mám 2 PS/2).
ad 3) jedna je bezšňůrová, ale kuličková, druhá je optická, s kolečkem, ale má ocásek. :(

Taaak už jsem to našel...
ty myslíš tohle co: agen.cz/...
Kdyžtak zkus tady tyhle redukce:
lan-shop.cz/...
agen.cz/...
Mimochodem- musíš zkusit oboje,jak už jsem řekl,některé se nemají s redukcema rády...
hodnocení

*frajer* neměl bys s tím nějakou vlastní zkušenost? mám redukcipro notebook-klávesnice+myš, ale pře ni nefachaj 2 myši. :( *plac*/<%wpocet %>)->
2myši PS2 do jednoho vstupu
Vlastní zkušenost nemam,ale popravdě se nedivim že to neběhá...nevim proč trváš na 2x ps2, proč nepoužiješ tu redukci usb to ps2 a tim by to mělo běhat. Točíš se pořád na místě,takhle to nevyřešíš- zapomeň na tu svou redukci

plaky*
hodnocení

0x
vyskusane mam akurat to,ze ked das 1 mys cez ps2 a druhu cez usb,pojde ti to...ale dve na ps2...no neviem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]