Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký anti-malware

Od: nereum odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

jaký si mám do počítače nainstalovat anti-maware? Je lepší SpyBot, malwar´s byte nebo SpyEmergenci? Máte někdo skušenosti s tím posledním?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rb000*
hodnocení

1x

Slušný je Malwarebytes Anti-Malware *cteni*

stahuj.centrum.cz/...

sondaw*

MalwareBytes Anti-Malware je dobrá volba, používám ho jž dlouho, je free a v češtině

bena*
hodnocení

0x

Antimalware je všeobecné ozančneí pro program na likvidaci malware. Malware = všechen škodlivý software (viry, čeri, trojani, rootkity, spyware, atp.).

Takže antimalware si lze poskládat jako lego z antiviru, antispywaru (v případě vytáčeného připojení ještě antidialeru a pokud antivir nedisponuje antirootkitem, tak i antirootkit).

Co se týká antiviru, mohu doporučit avast!, nebo NOD32, nebo Microsoft Secuirty Essentials.

Co se týká antispywaru, mohu doporučit Spybot Search&Destroy, nebo Windows Defender, nebo Ad-Aware, nebo pro pokročilejší uživatele Spyware Terminator.

Co se týká antidialeru, tak znám VOLNÝ Internet Alarm.

Jako doplněk mohu doporučit Malware Bytes Anti-malware a online skener Windows Live OneCare (Windows Live OneCare je nutné spouštět v Internet explorer, nejlépe verze 8 a vyšší).

Co se týká Spyemergency, tak moc dobře jej neznám. Spíš doporučuji ty, co jsem psal výše...

rb000*

Nic z toho co je uvedeno zde bych do komplu nechtěl : "Spybot Search či Ad-Aware " a to co uvádíš že : jako doplněk mohu doporučit Malware Bytes Anti-malware " doplněk čeho! ,pokud myslíš doplněk který vyhledá po Spybot Search všechny srágory s kterýma si tento software nedokáže chudák sám poradit ,ano jako doplněk k tomuto programu je "Malware Bytes Anti-malware " velmi potřebný k chodu PC *haha**haha**haha*

re*
hodnocení

Tak co si mám vlastně nainstalovat?

doplněno 16.12.10 22:08:

Teda co si má tazatel nainstalovat. Já mám taky malware bytes. Dříve jsme měl Spybot ale ten mi pořád vyhledával nějaké cookies.

nereum
hodnocení

Počkat, takže Malware Bytes je takový spíše podřadný antimalware?
sondaw*

Nemyslím, nikde jsem nic o doplňku nebo podřadném programu nečetla. Pouštím ho v nouzovém režimu a dělám celkovou, hloubkovou kontrolu. Našel mi i to, co Spybot ne (poslední dobou mi nenašel nikdy nic a je odinstalován), třebaže to byly jen tracking cookies

doplněno 16.12.10 19:53:

Nakonec si přečti sám, jaký je to "doplněk"

www.google.cz/#q=/...

cannibl*
hodnocení

0x
osobně doporučuji:
Ad-Aware, ale myslím si že se bez toho obejdeš, pokud máš dobrý antivirový program. POkud to chceš mít jen proto že někdo říkal že to potřebuješ, tak je to hovadina. Použij dobrý antivirový program a více blbostí si do počítače nestrkej
rb000*

Nevím jestli : Malware Bytes Anti-malware je blbost *klik* sám mám ESET NOD32 4.2.42.1 a ujistím tě,že i když patří mezi nejlepší softy ,tak i poněm Malware Bytes Anti-malware něco najde a řada software které jsem měl na inst. byla v koncích. Vždy něco může proniknout ,žádný antivir není až tak zcela bezpečný ,každým dnem je xxx nových viru ,divil by ses až jednoho hezkého dne zapneš komp a vir tě hryzne víš kam ...:D:D:D a free antivirů nevím to bych se vyvaroval *cteni*

cannibl*

no ani nevíš kolik toho máš v počítači aniž bys o tom věděl to jen pro informaci. free nebo placené, vše je na stejné brdo. Vždy tam mají zadní vrátka aby se tam dostal vir a oni mohly prodat lepší verzy

sondaw*

Osobně doporučuji občasnou kontrolu právě MalwareBytes Antimalware, Spybot mi poslední dobou nenacházel vůbec nic.

Mám Eset Smart Security a když mi jednou hlásil infekci, projela jsem v nouzáku PC se Spybotem, který mi gratuloval k tomu, že je PC čistý

MalwareBytes mi našel při hloubkové kontrole stejnou infekci, jako ESS a po odstranění se PC viditelně zrychlil. No a Spybot šel do kytek, podle mne má vrchol slávy za sebou

rb000*

Zdravím paní či slečnu pod nickem sondaw , začínám si na tebe zvykat :) možá budu klepat i já u tvých dvířek o radu *tuc* pocucávám vaječňák a je sladkej jak cecek *dril* uvažuješ logicky a to se mi zamlouvá . Jen jsem zapomněl tvé jméno :D kecám ani jsme se k tomu nedostali ,třeba někdy příště.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]