Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu. Před několika dny se změnila podoba ikonky tlačítka "Přeložit" na liště Google Toolbar pro IE8, od té doby je nefunkční - po kliknutí se objeví "Probíhá překlad", ale k přeložení stránky nedojde. Zkoušel jsem Toolbar přeinstalovat, ale nic se nezměnilo
Jestli Vám nikdo neporadí co s tím, doporučuji tenhle překladač. stahuj.centrum.cz/...
Je zadarmo, rychlý a opravdu funguje, mám ho vyzkoušený v Mozille a Google Chrome.
Internet Explorer si nezaslouží být takto zahlcován kdejakým bordelem od Googlu v podobě Toolbaru.
Já, pokud chci něco okamžitě přeložit, tak použiju akcelerátor.
Spoustu akcelerátorů najdete na ieaddons.com/... Já používám na překlad Bing Translator, pokud ovšem chcete překládat přes Google, můžete nainstalovat Google Translator akcelerátor.
Akcelerátory fungují pouze v Internet Exploreru 8 a vyšších verzích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.