Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google Toolbar - nefunkční tlačítko Přeložit

Od: redy* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
prosím o radu. Před několika dny se změnila podoba ikonky tlačítka "Přeložit" na liště Google Toolbar pro IE8, od té doby je nefunkční - po kliknutí se objeví "Probíhá překlad", ale k přeložení stránky nedojde. Zkoušel jsem Toolbar přeinstalovat, ale nic se nezměnilo

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Jestli Vám nikdo neporadí co s tím, doporučuji tenhle překladač. stahuj.centrum.cz/...

Je zadarmo, rychlý a opravdu funguje, mám ho vyzkoušený v Mozille a Google Chrome. ;)

bena*
hodnocení

0x

Internet Explorer si nezaslouží být takto zahlcován kdejakým bordelem od Googlu v podobě Toolbaru.

Já, pokud chci něco okamžitě přeložit, tak použiju akcelerátor.

Spoustu akcelerátorů najdete na ieaddons.com/... Já používám na překlad Bing Translator, pokud ovšem chcete překládat přes Google, můžete nainstalovat Google Translator akcelerátor.

Akcelerátory fungují pouze v Internet Exploreru 8 a vyšších verzích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]