Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytvořit bin andresář

Od: mrblackstar* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat, jak na 64 bit. Win 7 vytvořit bin andresář?

Předem děkuji za odpovědi a přeji pěkné svátky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
K čemu to bude dobrý? Vytvořit nový sobor třeba na ploše. Změnit název podle potřeby a přepsat koncovku na bin a překopírova do místa určení.
mrblackstar*
hodnocení

Mám totiž na poítači Win 7 64 bitový a chtěl jsem na tom rozjet Far Cry 1 a normální instalací to nejde, musí se prý nejdřív spustit přes příkazový řádek a potom do složky kde je to nainstalovaný vytvořit ten bin adresář. Tak když už jsem hru nainstaloval tak přece nad tady tím neztroskotám.

mowla*

Zkus ten ´návod´ napsat srozumitelněji - to, co píšeš, nemá hlavu-patu...

...

Pokud chceš vytvořit adresář "přes příkazový řádek", do nějaké složky, pak spustíš cmd, pomocí cd přejdeš do patřičné složky a pomocí md adresář bin vytvoříš... Jestli víš, o čem jsem teď psal, nemáš problém (vlastně jsem nic psát nemusel)... Jestli nevíš, pak se musíš vyjádřit tak, aby bylo jasné, co chceš...

brunclik*
hodnocení

0x

To je asi tohle, že? senkjakub.blogspot.cz/...

Normálně na ploše vyber Start, pak Počítač, vyber disk na který se Far Cry instaloval, najdi adresář, kde je nainstalovaný a pak nahoře vyber Nová složka. Napiš Bin a je to. :)

mrblackstar*
hodnocení

Ano přesně toto je ono.Hru se mi podařilo nainstalovat ale jak jsem četl o tom bin tak jsem vůbec netušil jak na to. Díky moc

mrblackstar*
hodnocení

Teď mi to píše že mě chybí msvcr71.dll při tom ho tam mám.

Kupte si originál a odpadnou Vám tyhle problémy.

mrblackstar*
hodnocení

Originální hru pochopitelné mám, jsem krabičkofil nesnáším tzv. "warezáky" ale porostě tato hra má problém s instalací u Win 7.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]