Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat, jak na 64 bit. Win 7 vytvořit bin andresář?
Předem děkuji za odpovědi a přeji pěkné svátky.
Mám totiž na poítači Win 7 64 bitový a chtěl jsem na tom rozjet Far Cry 1 a normální instalací to nejde, musí se prý nejdřív spustit přes příkazový řádek a potom do složky kde je to nainstalovaný vytvořit ten bin adresář. Tak když už jsem hru nainstaloval tak přece nad tady tím neztroskotám.
Zkus ten ´návod´ napsat srozumitelněji - to, co píšeš, nemá hlavu-patu...
...
Pokud chceš vytvořit adresář "přes příkazový řádek", do nějaké složky, pak spustíš cmd, pomocí cd přejdeš do patřičné složky a pomocí md adresář bin vytvoříš... Jestli víš, o čem jsem teď psal, nemáš problém (vlastně jsem nic psát nemusel)... Jestli nevíš, pak se musíš vyjádřit tak, aby bylo jasné, co chceš...
To je asi tohle, že? senkjakub.blogspot.cz/...
Normálně na ploše vyber Start, pak Počítač, vyber disk na který se Far Cry instaloval, najdi adresář, kde je nainstalovaný a pak nahoře vyber Nová složka. Napiš Bin a je to.
Ano přesně toto je ono.Hru se mi podařilo nainstalovat ale jak jsem četl o tom bin tak jsem vůbec netušil jak na to. Díky moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.