Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak změnit ip

Od: alboresss odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je možné změnit ip.

Prosím poraďte. Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rodney*
hodnocení

0x

jakou IP veřejnou localní nebo IP na routeru dej prosím přesnější informace

alboresss
hodnocení

mám wifi router, ale na internet jsem napojený drátem... nevím, jestli localní, nevím, co to je :(

alboresss
hodnocení

mám zablokované ip na jednu sllužbu... chtěl bych si ji proto změnit.

Je nutné proto měnit provozovatele? Mám 802, musím změnit třeba na UFONA nebo to jde i nějak jinak?

celp*
rb000*

Rozdíl mezi localní IP nebo IP routeru
Dám příklad : pokud budeš na různých webech prudit ,tak Admin ,Mod čí Helper ,který spravuje dejme tomu Web nebo nějaký blog má pravomoce darovat takovému účastníku stránek tzv. BANN . Ne že takoví user může obdržet tzv. ( zákaz přístupu) na ono místo ,ale může přímo obdržet BANN IP adresy za porušení podmínek. I kdyby sis změnil ( IP ) pomocí nějakého software stejně to nestačí musí se změnit hlavně IP routru ,podle té tě vždy odhalí tam kde děláš vylomeniny. Tak už víš ,jaký je mezi nimi rozdíl?

rb000*
hodnocení

0x

A co Hide my IP *klik*

Translate:

Hide My IP 5.2

Surfujte anonymně, braňte se hackerským útokům, zabraňte hackerům získat Vaší IP adresu, posílejte e-maily anonymně, zašifrujte Vaše internetové připojení, traffic, zrušte si sami BANy a zákazy na fórech.

.

(2.2 MB, Windows NT/2000/XP/Vista/7)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]