Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ITunes nevidí iPod

Od: novakvit* odpovědí: 7 změna:

Potřeboval bych poradit, co mám dělat, když iTunes nevidí iPod. Stalo se mi to dnes poprvé, chtěl jsem synchronizovat playlist v iPodu, ale iTunes nereaguje na připojený iPod...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

iTunes ve Widlích..několik restartl pc..jiné usb..přeinstalovat..pořidit si apple...

novakvit*
hodnocení

Nepomohlo... iTunes stále na připojení iPodu nereaguje. Zkusil jsem rovněž odinstalovat a znovu nainstalovat ovladač, ale taky nic... To vážně nikdo neví, co s tím?

Po připojení k apple pc se to dá snáze zjistit...ipody jsou známé tím že se nehlasí neb je cosi uvnitr mrtvé..

Taky už jsem jednou tohle řešil přeinstalováním systému na novo..xpčka jsou pro apple produkty smrták..

anony*
hodnocení

0x

Zdar

Zrovna včera jsem řešil stejný problém, a taky to vypadalo beznadějně. Nakonec pomohlo přeinstalování.

1) odinstalovat iTunes

2) vyčistit registr od zbytků iTunes ( použij třeba ccleaner )

3) znovu nainstalovat.

Přesně takhle jsem to udělal a zase spokojenost, ani nebyl potřeba restart.

Snad to pomůže!

shadowhacker*
hodnocení

0x

Mě se stalo to samé.iPod jsem připojil,a nic tak sem ho zapnul,sluchátka poslech pár vteřin a párkrát to zopakoval .. Vypl a zapl .. Pak vypnutý sem to připojil a už to běželo *smich*

Možná jen náhoda

marabu*

taky mi to neslo, kdyz sem tam kamosove segre mel dat naky pisnicky... drina drina.. a neslo to.. taxme se na to vysr... :)

Takze me to nak nezaujalo... :)

novakvit*
hodnocení

Tak bohužel, nepomohla žádná uvedená rada. iTunes stále rezignuje...:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]