Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám problém s hrou Perfect World je to volná MMORPG...a problém je ten že já mám mnohem lepsší požadavky než chce ta hra a stejne v "hustějším"prostředí se to trochu seká(22 fps)a to kdyby bylo jeste v hustějším prostředí čím mám na mysli třeba velké boje tak tam by bylo snad 10 fps což by se sekalo nehorázně moc!...a to by právě nemělo. Když hraju Call of Duty Modern Warfare 2 tak jede úplně v pohodě ale tohle co chce o dost menší požadavky se prostě "trochu"seká...nechápu proč!
Můj počítač:
Procesor:
Intel Core i5 750 s frekvencí 2,66 GHz
8 MB L3 Cache
4 jádra, 4 thready
Intel Turbo Boost s frekvencí 3,2 GHz
Max TDP: 95 W
Čipová sada:
Intel H57 PCH
Operační paměť:
4 (2x 2) GB DDR3 1333 MHz
(Maximálně 16 GB ve 4 slotech)
Grafická karta:
NVIDIA GeForce GTX460 s 1 GB vlastní paměti
Viz. alza.cz/...
Co chce hra:
System | Minimum Requirement | Suggested Requirement |
---|---|---|
Operating System | Windows 98/Me/2000/XP/Vista | Windows 98/Me/2000/XP/Vista |
CPU | 800Mhz and above | Intel Pentium4 1.5GHz |
RAM | 256MB or more of RAM | 512MB+ |
Hard Disk | 2.5G available HD space | 3.0G HD space |
Graphic Display | 32MB 3D graphics card | 256MB 3D graphics card |
Děkuji předem
Možná by pomohlo toto
Game Booster je aplikace pro účinnou optimalizaci výkonu PC pro hraní náročnějších počítačových her. Program například vyčistí RAM, defragmentuje herní složky a dokáže i pozastavit nebo ukončit nepotřebné služby a procesy spuštěné na pozadí systému. Po ukončení hry lze všechny pozastavené procesy opět obnovit.
Hlavní vlastnosti programu:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.