Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Perfect World problém ze sekáním

Od: skylen* odpovědí: 3 změna:

Ahoj mám problém s hrou Perfect World je to volná MMORPG...a problém je ten že já mám mnohem lepsší požadavky než chce ta hra a stejne v "hustějším"prostředí se to trochu seká(22 fps)a to kdyby bylo jeste v hustějším prostředí čím mám na mysli třeba velké boje tak tam by bylo snad 10 fps což by se sekalo nehorázně moc!...a to by právě nemělo. Když hraju Call of Duty Modern Warfare 2 tak jede úplně v pohodě ale tohle co chce o dost menší požadavky se prostě "trochu"seká...nechápu proč!

Můj počítač:

Procesor:
Intel Core i5 750 s frekvencí 2,66 GHz
8 MB L3 Cache
4 jádra, 4 thready
Intel Turbo Boost s frekvencí 3,2 GHz
Max TDP: 95 W
Čipová sada:
Intel H57 PCH
Operační paměť:
4 (2x 2) GB DDR3 1333 MHz
(Maximálně 16 GB ve 4 slotech)
Grafická karta:
NVIDIA GeForce GTX460 s 1 GB vlastní paměti

Viz. alza.cz/...

Co chce hra:

SystemMinimum RequirementSuggested Requirement
Operating SystemWindows 98/Me/2000/XP/VistaWindows 98/Me/2000/XP/Vista
CPU800Mhz and aboveIntel Pentium4 1.5GHz
RAM256MB or more of RAM512MB+
Hard Disk2.5G available HD space3.0G HD space
Graphic Display32MB 3D graphics card256MB 3D graphics card

Děkuji předem

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

skylen*
hodnocení

Ještě dodám že mam Win 7

doplněno 15.12.10 12:04:

Prosím to tu nikdo neví?

rb000*
hodnocení

0x

Možná by pomohlo toto *cteni*

Game Booster 1.40

Game Booster je aplikace pro účinnou optimalizaci výkonu PC pro hraní náročnějších počítačových her. Program například vyčistí RAM, defragmentuje herní složky a dokáže i pozastavit nebo ukončit nepotřebné služby a procesy spuštěné na pozadí systému. Po ukončení hry lze všechny pozastavené procesy opět obnovit.

Hlavní vlastnosti programu:

• snadná a rychlá optimalizace pouze jediným kliknutím

• optimalizace výkonu CPU a RAM

• defragmentace příslušných souborů a složek

• zlepšení herní stability

slunecnice.cz/...*vezen**vezen**vezen*

skylen*
hodnocení

Ale ale...game booster jsem používal na starém počítači...hra Modern Warfare 2 se mi vůbec neseká! ale Perfect World JO?když to je o mnohem horší grafika... to je mi hodně divné!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]