Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupit MP3

Od: climb* odpovědí: 4 změna:

Kdo poradí jaký druh koupit MP3 aspoň 8 GB s dobíjením na elektrickou zástrčku ne jen USB, výdrž bateri aspoň 8 hod, jednoduché ovládání, český návod a s radiem!

Bohužel mám Cowon F2 a stojí za velký kulový po 1 roce se to celý podělalo!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jerrysek*
hodnocení

2x

to si moc nevyberete, vzdycky se na tom muze neco podelat. ja mam mp3 Lenco Xemio 512MB uz 5 nebo 6 let, jednou spadla na dlazdicky, jednou je rozslapnuta, ale porad tak nejak funguje, sice se obcas sama vypne, ale jinak hraje dobre a jine problemy s ni nebyly a to to neni zadna poradna znacka. nepisete kolik jste do ni ochotny investovat, takze se spatne radi. na znacce podle me az tak nezalezi. co treba tohle? mp3centrum.cz/... vydrz az 70hod pry, 8GB a moznost rozsireni az na 32GB... nevim jake mate pozadavky na display. mozna kdybyste trochu upresnil, radilo by se lip :)

eod.cz/...

eod.cz/...

eod.cz/...

atd, atd, prehravacu je strasne moc... proste kouknete po netu, treba na eshopech jako je alza.cz apod.

climb*
hodnocení

Důležité je pro mě aby měla baterka výdrž, aby se to dalo dobíjet přes elektrickou zásuvku, nebo dobíjecími bateriemi. Nejde mě tolik ani jak má vypadat display , když chci poslouchat pouze na hudbu a radio.

Pokud jde o více než 8 GB, tak si myslím že hudební soubory tolik nezabírají.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tohle je taky docela slušná MP3.

alza.cz/...

jerrysek*

jen v trochu jine cenove relaci :D vazne by to asi chtelo vedet, kolik do toho tazatel hodla investovat :) navic jestli pouze mp3, tak asi pocita s levnejsimi variantami nez 8tisic za mp4. pokud zustava mp4 "nevyuzita", pak nema cenu investovat tolik.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]