Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mozilla - zmizely panely

Od: ucka odpovědí: 5 změna:

prosím pomoc nějak jsem se hrabala v mozille a zmizely mi ze zhora všechny panely jako je zpět vpřed prostě mám jen otevřený okno nahoře modrej pruh s nápisem mozilla a toť vše ani nástroje nic jsem z toho na prášky díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V klidu! klikni pravym nekam mimo ten pruh, ale aby to bylo v ramci mozilly a v otevrenem okynku si vyber jaky tam chces zpatky listy a panely. Nebo si vyber vlastni a posteeluj jak jsi zvyklá, ze to bylo

ucka
hodnocení

no jenže když kliknu pravým tlačítkem myši tak mi to nabízí buď :nový panel,obnovit panel,přidat nebo odebrat panel do záložek,zpět obnovit,přidat tuto stránku do záložek,uložit stránku jako,odeslat stránku,vybrat vše ... :(

ladinpraha*

Zkus sem hodit screen obrazovky. Jinak ve Startu v Programech máš Firefox - Nouzový režim, zkus to přes něj.

ucka
hodnocení

ladinpraha: děkuju moc! byla jsem totiž asi v tom nouzovém režimu či co a nešlo to teď už na nic radši šahat nebudu :D díky už je vše ok a tak jak má být

ucka
hodnocení

ještě mi prosím poraďte s internetem explorer když na to kliknu jakože chci jít na tenhle prohlížeč a ne na mozillu tak mi to píše chyba a problém s touto webovou stránkou způsobil zavření a opětovné otevření záložky v aplikaci internet explorer a pak najednou se mě to zeptá zda chci odesílat zprávu o chybách a neodpovídá to :( díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]