Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Digitální tuner

Od: dase odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer chtěl bych si koupit digitální tuner do usb portu. Chtěl bych sledovat příjem televize v nootbuku. Mám nainstalován windovs xp. Jakou značku si koupit tuneru? Trh nabízí více verzí. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Od Aver Media jsou nejcitlivější, jinak je to zcela jedno ;)

ladinpraha*
hodnocení

2x

Pokud chceš osvědčenou kvalitu, tak jedině AverMedia. Já, protože nemám rád cokoli, co trčí z noťasu ven, tak doporučuji tuhle (mám podobnou, i když starší).

TAky mám Express Card od Averu, mám jí pořád v noťasu ze stejného důvodu, nemám rád když něco trčí...jen jsem jí časem vyměnil za tu širokou, protože mám univerzální slot a úzká se tam pořád vrklala. Někde mám USB od Pinnacle a ten tomuhle s citlivostí nesahá ani po kotníky :D.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]