Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvd mechanika

Od: piki* odpovědí: 8 změna:

Zdravim chtel bych se zeptat kdyz jsem mel windows 7 tak se mi asi dvakrat stalo ze mi mechanika zavrcela a dvd se nenacetlo a ted kdyz jsem preinstaloval notebook na xp tak mechanika vypada zatim v pohode. Mohlo to byt tema sedmickama? Bojim se jestli neni mechanika poskozena.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ondrah*
hodnocení

0x

Řekl bych, že to win 7čkama nebylo.

ladinpraha*
hodnocení

0x

To dost pochybuju, mechanika musí jet pod jakýmkoli OS.

piki*
hodnocení

Ok a myslite teda ze je mechanika pokazena?

ondrah*

Já bych to neřešil, dokud mechanika načítá tak je to vpoho. Jak dlouho je notebook starý?

piki*
hodnocení

Je starý cca 2 roky...a toto mi to udelalo asi jenom dvakrat kdyz jsem nacital behem kratke doby hodne cdcek tak je mozny ze se na chvilku jenom nejak zasekla...

ladinpraha*

Zkus ji vyčistit.

piki*
13.12.10 19:28
hodnocení

Jak?

rb000*
hodnocení

0x

Budete se divit, ale drtivá většina problémů při vypalování není způsobena elektronikou, ale mechanikou a především optikou. Zatímco špinavé CD můžete otřít, prach a nečistoty v mechanice neodstraníte jinak, než její demontáží.

viz. link ferda.napady.net/... Nemáte-li absolutní jistotu, že dokážete provést opravu/vyčištění sami, svěřte ji/je odborníkům v servisu.

Jinak pokdu máš problém ,krerý setrvává s mechanikou (vypalovačkou ) ,tak si ji nech vyměnit za novou.Nejsou zas až tak drahé. *zed* viz. link alza.cz/...*placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]