Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

C# zkopirovani kolekce, zruseni referenci

Od: johnny31 odpovědí: 2 změna:

Zdravim,

potreboval bych poradit ohledne problemu, na ktery jsem ted narazil, nejak si nevim rady, jde o to, ze potrebuju zkopirovat kolekce, normalne List List1 potrebuju obsah zkopirovat docasne do List List2, tak abych mohl menit docasne hodnoty v listu1 a zaroiven se nemenily v Listu2, a pak v urcity chvily potrebuju obsah Listu2 vlozit do Listu1, jenze problem je v referencich, jakmile zkopiruju obsah a zaroven menim obsah v prvnim listu meni se zaroven i v druhym, zkousel sem i ruzny krkolomny cesty jak zkopirovat obsah ale bez vysledku, v mym projektu jsou i alternativni reseni jak tohle cely obejit ale zda se mi to zbytecne slozity navic si nemyslim ze tohle nejak lidsky nejde naprogramovat, navic si myslim ze sem do toho zabranej tak, ze reseni bude mozna nejaka uplna banalita ktera mi ted proste nedochazi,

Predem diky za jakykoliv voditko,

Honza

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

johnyq
hodnocení

0x

Čau,

já měním hodnoty v textboxu přes button tak, že na buttonu je příkaz něco ve smyslu - textbox1=textbox2,

textbox1 je viditelný a textbox2-x jsou neviditelní, tím můžeš dostat z jakéhokoli neviditelného textboxu text do viditelného boxu.

Nevím jestli ti to pomůže, ale mě to takhle funguje a používám to docela často. Textbox je malý, ale v Csharpu je i delší box, kam se vejdou i daleko větší texty. Já to používám. Měj se.

lucius*
20.12.12 09:12
hodnocení

0x

Clone()

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]