Nejste přihlášen/a.
Ahojky, dal by se v gimpu vytvořit rámeček takový jaký je na fotce? Jestli jo, tak prosím, jak? Potřebovala bych návod pro pomalu chápající
Předem dík
No jo ... ale ja mam uplne jinou verzi Tam se totiž píše o verzi mobilní
S takovou to budu muset přeinstalovat
Asi je probém mezi PC a židlí - zkopírovat Line Border nebo PhotoBorder ... ee. Zkusila jsem to a stejnak mi to nejde Objevi se tabulka -viz foto. A tam nenastavím to co mi ukazují na obázku v odkazu fotografovani.cz/...
Myslím, že začínajícím stačí rámečky které umí Fast Stone Image Viewer je i v češtině a free - odkaz faststone.org/...
Díky za odkaz, ale šlo mi o to, abych nemusela instalovat další programy Už tak jich mám v PC něurékom (ted nemyslim přímo na zpracování fotek, ale třeba ba hudbu asi 10 - a zbytečně) Jinak jsem už pracovala ve fotošopu a tam vím jak na to. Jenže jak jsem psala - chtěla jsem vědět, jak je to v gimpu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.