Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nainstalovat novou tiskárnu HP?

Od: honza3* odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu.

Při instalaci nového multif. zařízení HP Laser Jet Pro 100 M 175a mi panel hlásí: "odstranit přepravní materiál ze zadních dvířek",

po otevření zadních dvířek tiskárny jsem viděla pouze černou fólii kolem válce, kterou jsem odstranila,

ale jinak tam nic není. Nejsem si jista, zda odstranění této fólie bylo správné.

Tiskárna nechce pokračovat dál v instalaci a stále hlásí to samé, co s tím?

Děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

juvla*
hodnocení

2x

Podivejte se jestli taky není nějaký obal na toneru.

honza3*
hodnocení

Děkuji za radu,

opravdu jsem objevila u tonerů z obou stran jakési plastové oranžové úchyty, které se mi podařilo vyndat.

Teď to ale pro změnu hlásí: " chyba senzoru-vypněte,zapněte. " , což nepomáhá a celá tiskárna při inicializaci

chrastí, jakoby ty tonery byly uvolněné. Nemám ty úchyty dát zpátky?

V příručce jsem nikde nanašla jak vyřešit chybu senzoru.

Moc děkuji za odpověď.

jackr*
hodnocení

0x

Asi by bylo nejlepší nejdřívě si vzít tiskárnu do ruky a kouknout se kde má jaké ochrané folie dvířka a TD. Já když sem naposledy instaloval tiskárnu taky od HP bylo tam tkovího plastu že se to nevešlo do popelnice. Takže vše strhat. Myslím si že by to mohlo být zmíněno i v návodu. A nebo napsánu na těch páskách. Pak vzít přiložené CD nainstalovat ovladač a připojit tiskárnu no a mělo by to jít. O.

fribble*
hodnocení

0x

Myslím, že řešení lze vyčíst tady h10025.www1.hp.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]