Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Call of Duty 2 modern warfare

Od: shortty odpovědí: 3 změna:

Chci se zeptat co mám dělat když mi to nainstaluje jenom steam a pak už nic

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ondrah*
hodnocení

0x

Abyste mohl tuto hru hrát, tak je zapotřebí mít účet u STEAMu. Jestli to dobře chápu, tak Vám to nainstalovalo akorát STEAM a samotnou hru ne?

shortty
hodnocení

jo už mam i zaregistrovanou ale jak se chci prihlasit tak mi to napise...Could not connect Steam network..This could ce due to a problem with your internet connection,or with the Steam network..Please visit WWW.STEAMPOWERED.COM for more info.->PŘEDEM DÍKY ZA ODPOVĚĎ<-

ondrah*

No možná ti to blokuje antivir. Tak se podívej, jestli ne tak zkus toto:

Zkus odstranit ze složky steam soubor "ClientRegistry.blob" ( ten soubor si dej třeba na plochu)
Pokud nepomůže, tak ho zase obnov a v příkazovým řádku napiš: "netsh winsock reset" a dej restart PC.

doplněno 13.12.10 21:11:

Nebo je možnost, že ti účet blokly skrz použití nelegálního SW. Máš originál dvd COD: MW, nebo warez?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]