Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, jak odstrani vytvořený souhrnný soubor v poště Mozilla Thurdebird. Děkuji za odpověď. jz.mail@volny.cz Pošta nepřijímá ani neodesilá.
Něco jsem našel "nevím jestli to bude k něčemu "
Re: Problém s ode/...
takže problém s poštou příjem / odesílání po mnoha pokusech a s různými radami z netu a od kamarádů jak to udělat či nastavit různým přepisováním kódů a podobně tj. jak se vyhnout automatickému nastavení IMAP4 (autor programu jej chválí - mozillamessaging.com/... - ale zapoměl tam možnost ruční volby zaškrtnutím či přepisem v políčku) což je asi programátorsky špatně pořečené a těším se na novou verzi co to bude umět ... jsem nakonec vyřešil s velmi dobrým kamarádem naprosto triviálním způsobem a selským rozumem - takže to zkuste také (výsledek nezaručuji ale u mě to chodí) my jsme to nakonec takhle jednoduše pořešili: (díky budu kamarádovi tlumočit .. a vypijem si za to dobré vínko )
nastavte si vaši poštu např. v outlooku (outlook express) aby vám chodila - a pak v okně nástroje TB zvolte - importovat - nastavení - zvolte odkud (takže si i můžete zvolit) a dokončete to ... výsledek by se měl dostavit hned - nezapomeňte si pak ještě odmazat nastavení v IMAP4 a zkontrolovat kam vám ukládá dojitou a odeslanou poštu - snad vám to pomůže jako mě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.