Nejste přihlášen/a.
Mám netbook Acer aspire one (OS linux ubuntu 10.10) a mám problém s USB wifi. Na wifi co je v netbooku se pripojim v poho ale mám malý signál 30% , tak sem šáhnul po usb wifi co sem měl doma, ta mi ukázala ohodně víc signálu skoro 60%. Když se chci připojit tak se připojí jen někde, ale když najdu místo kde se připojím přes integrovanou a chci se tam připojit z USB wifi co ukazuje větší signál, připojuju se ale nakonec se nepřipojím. Prosím kde je zrada?
Nu a co ´kouknout na rušení tvé wifi sítě? Nemá někdo okolo stejný kanál? Co tedy změnit kanál a vyzkoušet zda se to nelepší? Nejlépe několik kanálů. Ty wifiny jsou dost zarušené, zvláště ve větších městech
V nastavení routru je možnost nastavit kanál sítě ručně nebo automaticky..lepší je automaika neb umí teoreticky aspon částečně vzájemné rušení eliminovat..
doplněno 12.12.10 22:35:Zespodu routru by měla být jeho ip adresa (čísla oddělená tečkou) ta by měla stačit naťukat do prohlížeče (nejlépe internet explorer) a tam po zadání jména hesla (pokud nebylo změneno je to povětšinou admin a 12345) se dostaneš k možnostem nastavení..
Nejlépe hledat "Automatic change chanell"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.