Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si myslít o tomhle Notebooku

Od: asuslambo odpovědí: 10 změna:

Čau lidi, co si myslíte o tomto notebooku: alza.cz/...? Podle mě je super, až na to, že nemá CD mechaniku (což je obrovská chyba!). Dá se tam dát nějaká externí nebo něco takového?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zalezi na tom, jak casto budes cd/dvd pouzivat...pokud malo nebo vubec,tak je to v pohode notas...Jinak externi mechanika je dneska zalezitosti par stokorun, podle potreby.

zima*
hodnocení

0x

V téhle cenové relaci, bych volila spíše něco s CD mechanikou.

Taky pravda.

asuslambo
hodnocení

Ale na druhou stranu je to jediný notebook (netbooky jsou na nic) v originálním lambo designu (existuje sice Acer Aspire ferrari 200 nebo tak nějak ale to je netbook) :)

fidonet*
hodnocení

0x

žádný minibook nemá mechaniku. To je jako bys smutnil nad tím, že chceš kabriolet a nemáš u něj sklopný přívěs na odvoz písku. Musíš sám zvážit PRO a PROTI. Třeba jak často CD potřebuješ. Já CD nepoužívám s vyjímkou instalací. Tak si CD zkopíruji v jiném zařízení, připojím HDD a v minibooku CD nainstaluji. Pokud Ti minibook vyhovuje víc než velký NB, a přestu nutně CD potřebuješ, je schudná cesta externí CD mechanika, stejně jako budeš mít externí HDD. Jde o to opravdu zvážit co Ti víc vyhovuje ...

marenka*
hodnocení

0x

Já bych do něj šla. Líbí se mi výbavou i vzhledem, s Asusem mám ty nejlepší zkušenosti a zas tak drahý taky není. *palec*

ar*

Meřenko , že ty ho posazuješ jen proto že Lamborghini patří pod Audi? :D

doplněno 12.12.10 15:23:

korunka.cz/... *bum**smich*

marenka*

*smich* Fiat = recyklované Ferrari. *haha*

doplněno 12.12.10 15:52:

*vtip* Are, přijeď, dáme dýmku míru. *pivo*

Tady je pro tazatele test notebooku.

notebooky.idnes.cz/...

doplněno 12.12.10 15:54:

Ale trochu vyšší řada. *frajer*

ar*

Tak tos pos. *cert*, *fn*

doplněno 12.12.10 15:43:

A vůbec nějaké KDW mě nerozhodí.

elbarto*
hodnocení

Dovolím si vložit své porovnání pro a proti:

PRO:

Krásnej

Lambo design.

Relativně levnej

Výkonnej

PROTI:

Je to Netbook

Takže moje rada je: nekupovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]