Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatížení CPU na 100%

Od: pytel* odpovědí: 15 změna:
zdravim. mám takový problém že když hraju nějakou náročnější hru např. Battlefield Bad Company 2,F1 2010,Blitzkrieg 2 apod. tak mi zničeno nic vyskočí procesor na 100% a celé se to sekne ale po chvilce asi 15s. to zase jede a to mi předtím nedělalo nevíte čím to může být? můj PC:
CPU: AMD Athlon X2 6400+ Black Edition
GPU: ATI Radeon HD 3870 512MB DDR4
RAM: 2x 1GB 800 MHz DDR2
MB: ASUS M2N-E (nainstalován nejnovější bios)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stany*
hodnocení

0x

Ja bych ti tipnul na nespravne pretaktovany procesor nebo hrani her na detaily na ktere sestava nestaci. Co takhle vyzkouset hrat na nizsi detaily s nižsi rozlisenim?

pytel*
hodnocení

předtím jsem hral na nejvýšší a nesekalo se to. jsou i nejake ovladace na CPU? jinak CPU jsem netaktoval

hodnocení

0x

Taky bych to videl na pretaktovani, ale hlavne 800Mhz se mi nezda nejak moc..nemeloto být 1,8 Ghz? navic 2x 1Gb je taktak...Snizit rozliseni by melo pomoct..

pytel*
hodnocení

jenze ja jsem doted jel na stejnou sestavu a na stejne detaily a rozlišení a predtim se mi to nesekalo je to asi 2 tydny co to zacalo. nemuze to byt nejaky vir? už jsem to projížděl avastem a spybotem a všechno co to našlo jsem odstranil.

mirdik

ahoj ano zase já :D možná mám ale řešení

mám o malinko lepší sestavu a to samé co tobě hry zamrzly černou a pak kedu dal a nekdy uplně spadlo nevědel jsem co s tím detaiyl snižoval jak blbec, drivery instaloval vše různě šteloval atd.. a nic. tak jsem šel do správky a víte čím to bylo PRACHEM zřejmě na ventilátoru u grafiky, pročíku atd.. tak že bych omrknul vnitřek.

no tak vir by tam bejt moh zkus to rozject v zabezpecenem modu a hned budes videt jaky je ( a jestli vubec) rozdil..potom bych prohnal skrz erorfinder a uvidis..Kazdopadne kazdy antivirus se da osulit:(

rodik00
hodnocení

0x

Nom tak podobny problem mam aj ja, no dufam, ze mal som...
Mozes si stiahnut program: processExplorer snim sa trosku pohrat, je v nom pekne vidiet vytazenie jednotlivych komponentov...
Mne to robilo procesom DPCs.exe. kde vzdy mi zhltol 100percent procaku a sekol sa mi notebook...
Niekde som cital, ze to je nejakou chybou sietovej karty...tak som vypol wifinu a nerobilo to,,,tak som preinstaloval LAN a Wirelles driver a vsetko ide ako ma :D ja tiez windowss7 ultimate

pytel*
hodnocení

ještě jsem zapoměl dodat že mi pořád skáče něco o StarForce co s tím? mám to odinstalovat nebo nainstalovat nejnovější verzi? prý to je nějaká ochrana proti warezu.

mirdik

ZKUSTE SE PODÍVAT DO PC NA TEN PRACH MĚL JSEM STEJNÝ PROBLÉM DÍKY PRAVĚ PRACHU.

pytel*
hodnocení

prachem to na 100% není :)

pytel*
hodnocení

a nemůže to být slabým zdrojem? mam 420W

mirdik

řekl bych že ne zas takový dělo nemáš

pytel*
hodnocení

ale mám 2 HDD a 5 ventilátorů :) (nepočítám ten na CPU a ve zdroji) a ještě světelné trubice a ten zdroj není moc kvalitní

mirdik

tak to už je jiná :D

rome

ved poodpajaj niektore veci a tak sleduj...5 ventilatorov? to musi byt hukot a urcite zbytocne D:...na bednu stacia max 2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]