Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nečitelné názvy souborů

Od: jamain* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, prosím o radu, jak srovnat fonty v mém NTB. Pokud dokument tvořím já, je všechno v pořádku. Pokud ale přijmu poštu v Outlooku Express, je název přílohy někdy zkomolený. Takovou přílohu někdy otevřu, ale většinou ne. Také nejde přesunout a dokonce ani vymazat. Soubor musím stáhnout na disk a zkusit jej přejmenovat. Jako správce používám Slalmandr, ten však někdy vůbec nereaguje, někdy nejsou soubory, zvlášť jsou li ve Wordu nebo Excelu či jako prezentace v PowerPointu, vůbec použitelné. Potom musím využít průzkumníka, v tom název přepsat a pak teprve s ním mohu normálně nakládat. Pro názornost viz přílohy. Předem díky za radu.

Nečitelné názvy souborů

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Problém je v použití diakritiky, kterou Outlook prostě občas nezvládne. Požádej známé, aby přílohu poslali bez dia a dělat by to nemělo

ladinpraha*
hodnocení

0x

Používej Thunderbird, já ho mám už řadu let a nikdy takovéhle problémy neměl. Stejný problém má ICQ, proto už léta používám QIP.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]