Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzhled plochy Windows jako v knihovně

Od: adamchuchel* odpovědí: 9 změna:

Ahoj programáři,
prosim Vás každý už byl v Městské kniohovně v Praze.
Když jdu na počítač tak je tam plocha potom tam je dole na liště několik aplikací.
Chci se zeptat jestli je možné to udělat na mojim počítači to samé co mají v knihovně.?
Můj PC>>>> Windows Vista 32bit
Díky CHUCHEl_

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

2x

Máš na mysli Panel snadného spuštění? Tak se to jmenuje ve Win XP (nemám Visty), ale bude to něco podobného. Prostě tam jen přetáhneš ikonu nebo zástupce požadovaného programu. Pak ho můžeš spouštět jedním kliknutím.

doplněno 11.12.10 19:12:

Díky za hodnocení mé odpovědi, ale myslím, že je to předčasné. Zatím jen zjišťuji, jestli jsem tazatele správně pochopil...

Vzhled plochy Windows jako v knihovně
sondaw*

Ve Vistě je to totéž, jenom musíš ten panel povolit:

Klik na hlavní panel pravým myšítkem>Panely nástrojů>označit Snadné spuštění

pravdomluvny*

Dík za doplnění, v XPéčkách je myslím implicitně povolený.

adammchuchel
hodnocení

Bohužel to jsem na mysli neměl.

kato*
hodnocení

0x

Spousta programů hned při instalaci nabízí (vnucuje):Udělat zástupce v panelu rychlého spuštění.Tak jenom zakřížkovat ano

adammchuchel
hodnocení

Měl jsem na mysli toto>>>>
Když kliknu třeba na ikonu icq tak se mi zobrazí icq.
A nic jiného než toto tam nemám.
Prostě nemůžu nic rozštělovat...(Je to program na který kliknu a zobrazí se virtuální plocha na které bude toto,,co je na obrázku)

Vzhled plochy Windows jako v knihovně #2

Buď možnost os udělát systém "pro důchodce" bez možnosti něco pokazit nebo příslušná aplikace...

adamchuchel*
hodnocení

No a jak se to dělá?

rb000*

A nebyl by lepší : 360desktop 0.8.2.2008 je free *placni*

360desktop je zajímavý nástroj pro dokonalé využítí pracovní plochy systému. Program vytvoří virtuální desktop ve tvaru válce, který je možno rotovat až o celých 360°. Kromě rotace je možná i přehledná organizace všech otevřených oken a aplikací. 360desktop tak dokaáže uživateli ulehčit práci s více aplikacemi současně, zpříjemní prohlížení panoramatických fotografií, přehrávání filmů atd.

link ke stažení slunecnice.cz/...

doplněno 12.12.10 21:08:

Platí při inst. všech programů

Jinak při inst. softeare ti vyskočí hláška ,jestli chceš vytvořit : zástupce v panelu snadné spuštění,zástupce na liště či na ploše *klik*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]