Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky winzip pro windows7

Od: realbase odpovědí: 6 změna:

Mam win7a nejdou mi otevrit nektere soubory.Jaky WinZip bych mela mit,aby mi to fungovalo?Dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prskac1*
hodnocení

0x

WinZip to zrovna nevím, ale zkus použít WINRAR... Umí věechny soubory a neměl by být problém...Jen si v nastavení zatrhneš se kterými soubory chceš aby uměl pracovat...

stahuj.centrum.cz/...

Winzip a Winrar jsou placené programy.

Bohatě je zastoupí 7-zip: www.stahuj.centru/...

bena*

WinRAR je sice placený program, ale lze jej používat i po 40denní lhůtě, jen budou některé funkce omezeny. A ty funkce, co nebudou po 40 dnech dostupné, běžný uživatel by stejně nepoužil.

Jinak 7-zip také není špatný, ale já mu na chuť prostě nepřišel...

Popravdě řečeno, také ho moc nepoužívám, většinou rozbaluji přímo v Commanderu, mám ho jen v záloze.

buss
hodnocení

0x

Některé programy ho mají integrovaný - Commader, i stará M602 ho měla. Ale je "zipovačů" kvanta a frí.

hodnocení

0x

Špičkový nástroj je IZArc izarc.org/... , který je free, umí všechno - včetně obrazu disku ISO, NGR ... a je také česky. Používám jej léta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]