Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ZONER PHOTO 12 free - funkce laso

Od: kaja89* odpovědí: 17 změna:

Dobrý den ,používáte někdo photo zoner 12 free?Některé funkce jsou omezeny oporti placené verzi.Hledám funkci laso,pomocí něhož se dá udělat výběr v obrázku...zatím nemůžu najít...můžete mi někdo pomoci?

Díky

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rb000*
hodnocení

0x

ZPS12 free? co to je *smich* a k čemu se to používá :D copak k tomu asi je zapotřebí ,jako že key? :D

a co tak ZPS 13 *placni*

kaja89*
hodnocení

ZPS12 free,funguje,ale je omezený funkcemi a je v angličtině-ZPS 13 není zdarma:(žádný key nepotřebuji,chtěla jsem jen vědet zda i zps 12 free je funkce laso...

buss
hodnocení

0x

Obyčejně mimo ikony je nabídka, ale když je to fríí, tak to asi bude i omezené funkcemi, ne? A co tak jiný program?

kaja89*
hodnocení

ano to jsem psala výše,že jo to omezeno funkcemi,proto se ptám zda někdo neví jestli ve verzi ZPS12 free funguje funkce magnetické laso...

rb000*

Tak si kup soft nebo sežeň key a máš to bez problému teta :-P

kaja89*
hodnocení

neptám se na key,a soft si kupovat nechci a proto se ptám!pokud neznáš odpověď tak nepiš!A na tetu jsem ještě mladá:-P

patronka*

Zkus GIMP, v něm uděláš detailní úpravy fotek ( má i laso ), je v češtině.Prezentace nebo koláže se pak dobře dělají v Picasa 3.Oba jsou free. Jestli budeš o tom ještě něco potřebovat, tak až zítra.Dobrou noc.

sondaw*

patronka:

Zdravím, jediině tys byla tolik slušná, že sis u obyčejného dotazu dokázala nedělat legraci a poradila, máš ode mne bod.

rb000 - u tebe jen doufám, že jsi natolik velký odborník, že nebudeš nikdy potřebovat radu nebo pomoc, mohl by ses dočkat něčeho podobného, jako jsi předvedl tady

rb000*

Ohledně : keys , patchs , cracks a ostatních medicín si dovednu poradit bezproblému pro každý software ,jinak si dohledám sám *cteni* net je jako jedna otevřená enciklopedie ,kde najdeš vše ,pokud víš kam a co hledat.

S pozdravem r.b.000

sondaw*

No přeji ti to. Osobně nejsem žádný začátečník a s většinou věcí si poradím nebo dohledám sama. Čas od času se ovšem najde něco, kdy mne ani odpovědi na netu neuspokojí a pomůže až rada zkušených.

Zřejmě patříš mezi ty dokonalé, kteří žádnou radu neopotřebují, to ti ovšem nedává žádné právo zesměšňovat ostatní, kteří s PC nebo programem začínají.

"Miluju" lidi, kteří dávno zapomněli, že také začínali a to, co umíš dnes, bylo pro ně španělskou vesnicí

rb000*
Zásadně nevím ,kdo koho zesměšňuje! Když chce raději free soft ,který má omezené funkce používání programu ,tak co vůbec chce . A co uvádí buss® že : "ale když je to fríí, tak to asi bude i omezené funkcemi, ne? A co tak jiný program?"
Tak kdo koho zesměšňule sakra
kaja89*
hodnocení

Díky,alespoň někdo pochopil a poradil:)Teprve s úpravou fotek začínám ;)

rb000*

Máš recht dohledej si *vtip* přeji ať se daří *modla*

buss

ach, pokud je to omezeno funkcemi a není ani v nabídce, tak tam prostě tato funkce není! Stáhni si nějaký fríí program, který tu funkci má. Na slunecnice.cz a jinde

ZP je ke stažení na intu a dá se najít i key..., mám navádět? pohledat prosíííím

kaja89*
hodnocení

buss,neušlo vám od čeho tato poradna je?Možná každý není světa znalý jako vy!To vše vím i bez vás,chtěla jsem jen vědět zda někdo používá ZPS12 free a funguje tam funkce laso.TO JE VŠE!..teprve vybírám,který program stáhnout...chápete?

patronka*

Kajo, takový jako je buss Tě nesmí rozhodit. Jen využívá anonymity, jinak by nemusel dopadnout dobře.Zaregistruj se a pošli mi vnitřní poštou svou mailovou adresu. Já jsem právě absolvovala kurz a mám všechny poznámky v elektronické podobě, tak Ti je můžu poslat.Jsem sice taky začátečník, ale přece jen už jsem nějaké zkušenosti nasbírala.Ráda se o ně podělím. Patronka

kaja89*
hodnocení

Patronka děkuji,už mám vše co potřebuji,nakonec mi pomohl kamarád,který tomu opravdu rozumí.Většinu věcí si také obstarám sama,myslela jsem začátečník s úpravou fotek,ale tentokrát jsem potřebovala pomoc.Z těch chytráků si nic nedělám,zůstávám úplně klidná,jen mě zaráží co dělají na poradte.cz,když poradit neumí:).Doufám,že takových jako jste vy je tu více,hlavně proto,aby poradna zachovala svůj smysl PORADIT

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]