Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, bohužel sem musel na svém starším notebooku asus vyměnit panty. to se mi po dlouhém snažení nakonec povedlo. Bohužel mi vypověděl monitor a nevím proč, všiml sem si že je dole u spoje s klávesnicí přetrhnutý slaboučký bílý drátek. Je možné aby za to mohl takový dráteček? děkuji
Bílý drátek by mohla být WiFi anténa...
doplněno 20.12.12 16:51:Tak napájení podsvícení? Chtělo by to, aby tazatel odpověděl na otázku z první odpovědi.
doplněno 20.12.12 17:33:bmbx: Jenže my nevíme ani typ notebooku (kvůli zjištění typu podsvícení), ani to, co tazatel myslí pojmem "slaboučký"...
wifi není "slaboučký drátek", ale poměrně tlustý (cca 1 mm) koaxiál.
Určitě za to může ten drátek, taky se mi už jednou na notebooku překroutil, tak jsem ho nastavil podobným kouskem drátku a funguje dodnes
praivo:
podsvit bývá slabý drátek, ale má silnější izolaci (bílou) , kvůli vyššímu napětí, pokud je to s CCFL trubicí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.