Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je URL a jak stáhnout videa

Od: patronka* odpovědí: 20 změna:

Zdravím, já už se tu na to ptala, ale pořád ještě nedokážu stáhnout a uložit video.Neukládám filmy ani nic náročného, jen pár videoklipů.Několikrát jsem nainstalovala a opět odinst..různé download..., naposledy dnes frredownloadmanager.org. Ono to po mně chce URL a já nějak nechápu, co to vlastně je.Už jsem se radovala, pár videí jsem stáhla, ale nechtějí se mi přehrát.Byly ve formátu FLV, tak už jsou pryč.Mohl by mi někdo prosím polopaticky vysvětlit, jak mám postupovat, ale krůček po krůčku? Dík.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Stahni si DVD studio manager.com, to si samo prevede vse do formatu mp4 nebo avi. Pak jen oznacis URL to jest link nahore ve vyhledavaci (na youtube byva i pod screenshotem) a vyberes kam ulozit.Muzes stahovat i nekolik videi najednou...Takze tak!

Praktická rada. Teoretické doplnění: URL, celým názvem Uniform Resource Locator (někdy též Unique), více viz například cs.wikipedia.org/...

kato*
hodnocení

2x

Free download manager:Jak stáhnout soubor-klikněte na tlačítko se znaménkem plus .Do kolonky URL překopírujte odkaz,který vede ke stažení souboru.Stahování se zařadí do skupiny.Nabízeny jsou 4- Video,Software,Hudba a Ostatní.DO uložit jako vepište název .Nakonec kliknete na OK.

Jak stáhnout video:Přepněte na Flash video a klikněte na tlačítko se znaménkem plus.Nyní překopírujte internetovou adresu stránky s videem.Označte položku Automaticky převést ..a klikněte na tlačítko Nastavit.A v rozbalovacím menu vyberte formát ve kterém má být video uloženo.Vyberte i kvalitu nebo velikost videa Klikněte dvakrát na tlačítko OK.Otevře se okno Vytvořit stahování a podobně jako prve si určíte kam se soubor uloží určete jeho jméno apod.

PO kliknutí na tlač.OK se sou bor zařadí na záložce Flash video .Zde můžete stahování spustit,pozastavit,příp.přehrát náhled

patronka*
hodnocení

Dík.Konečně někdo pochopil, že mi to zapaluje pomalu.Postupuju přesně podle Tvého návodu, ale zasekla jsem se u "nastavit".Rozbalila se mi řada formátů, ale žádný to nechce podporovat.Takže vlastně v tomto případě je URL - www.youtube.com ? Potřebuju poradit, jak se dostat přes formát, aby byl mezi podporovanými.

kato*

Pokud to mu rozumím,máš tam otevřeno okno -Možnosti převodu a když si vybereš formát a klik na OK tak ti to píše -nepodporovaný formát?

Zkus prosím sem dát odkaz co chceš převést a na co.

doplněno 10.12.10 20:06:

Teď jsem si všim tvé URL www.youtube.com ? to ne.To je adresa všech videí.To musíš ještě rozkliknout to video,které chceš nahrát a teprve zkopírovat to URL

patronka*
hodnocení

Na webu Youtube..jsem vybrala video, označila +,zařadilo se do fronty (?).Pak jsem klikla na ikonku freedown..otevřela se stránka - přepnuto na flash...Pak jsem zmáčkla velký kříž vlevo nahoře (vytvořit stahování), otevřelo se uprostřed okno.Zadala jsem www.youtu. . Nastavení - přednastaven formát AVI-MPEG-4(*avi), zašrtnuto automaticky..OK .Otevře se vytvoření stahování... a po OK mne to dál nepustí - tento web není podporován.Jak to tak píšu, tak jsem si vzpomněla, že se má sna za youtube přidat ještě slovo kick.(?)

kato*

Pokud tvé video není tímto programem podporováno tak z kus jiný.Tohle zatím šlo vždy dvdvideosoft.com/...Je to soubor programů a nejen na stahování,také na všelijaké úpravy jen není v češtině.

doplněno 10.12.10 21:00:

Tady v tomhle menu -Internet -YouTube downloads-pak Free YouTube Download

V tomto okně nahoře je Input URLs,tam se vloží odkaz.Output folder:je kde se to uloží.Dole formats na výběr výstupního formátu

Tlačítkem Download začneš stahovat.

Co je URL a jak stáhnout videa
patronka*
hodnocení

Díky moc, všechno zkusím, ale až zítra.Dobrou noc.

rb000*

Zdravím myš *klik* na free sostware dobrej odkaz *tuc*

bena*
hodnocení

0x

URL je webová adresa. URL je například https://www.poradte.cz nebo

Takže do oného programu vložte adresu URL, kde se ten videoklip nachází.

Formát FLV přehraje Windows Media Player, pokud ho nakrmíte K-Lite kodeky nebo CCCP kodeky. Případně jsou na to speciální aplikace jao FLV player, ale to je podle mě zbytečné instalovat do počítače. Čím víc programů v počítači, tím víc bordelu v počítači :D Pokud chcete, tak bych se někdy k Vám s vašim dovolením připojil do počítače přes teamViewer a vše bych Vám ukázal a nastavil, aby to bylo ťip-ťop.

buss
hodnocení

0x

božíííííčku... tady to:

poradte.cz/...

rb000*
hodnocení

0x

Pokud stahuješ z Youtube bohatě postačí YouTube Downloader 2.5

YouTube Downloader umožňuje stahování a konverzi videí ze serveru YouTube. Ke konverzi dochází ihned po stažené videa a lze ji provádět do video souborů WMV, AVI a také do mobilních video formátů pro iPod, Sony PSP nebo mobilní telefony.

Jinak dobrý na převod AVI atd. je dobrý a to uvádím poslední verzi : VSO ConvertXToDVD 4.0.10.324

rb000*

Dodatek!

VSO ConvertXToDVD 4.0.10.324

ConvertXtoDVD podporuje nejpopulárnější formáty jako jsou AVI do DVD; Mpeg, Mpeg, Mpeg4, MP4, VOB, WMV, DV a hlavní formáty do DVD. Převede soubory do vyhovující DVD Video složky a vypálí na DVD médium. ConvertXtoDVD nevyžaduje žádné další AVI kodeky.

buss
hodnocení

0x

No tak si stáhnu Tube Catch, ovšem některá videa jsou blokované

patronka*
hodnocení

Promiňte pane bussi, proč sem vlastně píšete, když mi nechcete poradit? Hned v úvodu jsem se zmínila, že to potřebuji vysvětlit.Tak božíčkuuuuu pochopte.

buss

ale jsem tam nakopíroval jak vypadá URL tak o co vůbec šlo?

rb000*
hodnocení

0x

Po stažení překonvertovat do avi ,pak nato můžeš čučet do alelulja *smich*

rb000*
hodnocení

0x

Odkud stahuješ ,řekni možná poradím *placni*

rb000*

Stačí skopírovat URL a vložit do prog. který je ke stažení na slunečnici slunecnice.cz/... ikládá se do před nast. avi bacha na zvolení cesty ,ať víš kam se ukládá.

kato*

Tento program vypadá také velice zajímavě ,jednoduše a přehledný.*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]