Nejste přihlášen/a.
Jak obnovím funkci koš v počítači s WindowsXP Profesional,když ve vlastnostech tato možnost není přístupná?
Nevím přesně kde, záleží co máte za voknousy, ale určitě je tam možnost automaticky vysypat koš.
Pro W Vista: Pravé tlačítko na ikonku koše a zvolte vlastnosti...
To mi vůbec nepomohlo.Ve vlastnostech mám to co na obrázku nahoře.Co je tam zatrženo ihned je mazat je světle šedé a nejde křížek odkliknout.Prostě neztmavne.
Nóó možný to je.Ale nevím kdy.Tak vám děkuji za odpovědi.A nechám nějakým borcem přeinstalovat
Zatím bych s tou přeinstalací počkal. Ty přece koš máš, nebo ne? Možná to je jen bloklé někde v registrech. Počkej až tu bude někdo zkušenější, např. sondaw.
Zkus
Start>Spustit> regedit>najdi klíč
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPolicies Explorer
V pravém okně by měla být hodnota NoRecycleFiles
Na ni klikni pravým tlačítkem myši a dej odstranit.
Zavři registr a restartuj počítač.
Tak jsem měl obavy, jestli se do těch registrů pustíš a jak koukám, tak to klaplo. Jo a sondaw není mistr, ale mistrová! Dobrá, že?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.