Nejste přihlášen/a.
Prosím někoho o pomoc jak porozumět postupu při používání programu WDCF. Zdá se mi, že tento pg vyžaduje dost velké znalosti v informatice, protože vyžaduje značnou účast při tomto programu. V češtině asi žádný návod neexistuje a anglicky zas tolik neumím. Je tam spousta/ desítky/ různých zkratek u souborů, kterým ani nerozumím a kde se žádá rozhodování uživatele např. které soubory chce smazat. Je to vůbec vhodný program,pro tak neznalého této problematiky, jako já? Budu moc vděčný za pomoc nebo alespoň za radu. Nejvhodnější by asi při velké složitosti byl postupný návod po krocích nebo Skype. Moc děkuji.
Bohužel nevím o žádném českém návodu na právě tento program. Bez znalosti těch zkratek - (jsou to přípony souborů) můžete tímhle (nebo podobným) programem uvést svůj počítač do nepoužitelného stavu. Obecně jen tolik - vcelku bezpečně lze mazat soubory ve složkách "...WindowsTemp" a "...Temporary Internet files" a obsah koše. V ostatních složkách NIKDY NEMAZAT NIC, o čem přesně nevíte, co to je. Pro úplného začátečníka je vhodnější použít nástroj "vyčištění disku" integrovaný ve Windows, ten vám v základním nastavení nenabídne ke smazání nic pro fungování počítače nezbytného.
Napište mi na freeware@okamzite.eu a já Vám dám češtinu i klidně malý návod, jak jej používat. Mám ji. Běžně se ozvu do 2 dnů (teď mám práce jako na kostele).
Jinak Advanced systemcare je dobrý, ale člověk musí být opatrný s jeho používáním. Denní údržbu může dělat i naprostý laik, ovšem Diagnózu systému by měl dělat zkušenější uživatel.
Nepodařilo se mi odeslat mail, protože nepoužívám Windows Mail, ale seznam.cz. Proto uvádím svůj mail - pepili35@seznam.cz a těším se na Vaši odpověď. Jsem potěšen, že jako zkušený znalec informatiky chcete pomoci téměř začátečníkovi. Jsem za to moc vděčný. Zdravím
Člověče na to nepotřebuješ Windows Mail.Zkopíruješ jeho adresu tlačítky ctrl+C a vložíš si ji na Seznam do- Napiš Email-komu-a tam vložíš tlačítky ctrl+V a je to
U Advanced System Care bych se ani tak neobával vše je přednastavené pokud se nezačne hrabat ,jak uvádíte přesně : Diagnózu systému by měl dělat zkušenější uživatel.
Spíše bych byl opatrný u software jako jsou : TuneUp Utilities 2011 či AVG PC Tune up 2011 o kterých se dá říci ,že opravdu zrychlí PC
TuneUp Utilities 2011 je spíše určen pro ty,kteří se více vyznají v dobrém nastavení a tím i chodu PC ( není free )
Kombinuje důležité aspekty z konfigurace systému, bezpečnosti, čištění a údržby pod moderním rozhraním. Můžete odstranit zbytečné soubory z vašeho harddisku, čistit a optimalizovat registr, obnovit vymazané soubory, optimalizovat paměti a mnohem více. Navíc můžete analyzovat váš systém, přijmout automatické návrhy pro potenciální zlepšení výkonu a dívat se na detailní hardwarovou informaci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.