Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stahnout videa v google chrome

Od: pepazdepa* odpovědí: 8 změna:

Přeji pěkný den.

Mohl by mě někdo poradit nějaký program nebo nástroj na stahování videí v Google Chrome? Nějakou náhradu za DownloadHelper?Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Z Gůglu a Youtubka stahuju tímto video.vsevjednom.cz/... .

robidas

hej toto je nej!nemusíte nic stahovat žádné plug-iny jenom zadáte adresua stahujete ,dík lujsi! :)

ladinpraha*
hodnocení

0x
pepazdepa*
hodnocení

Prosím Vás ,já nepotřebuji přehrávače. Potřebuji stahovat videa .V mozile byl na stahování Helper.Takové tři kolečka,která se při souštění videa točila a mohl stáhnot video.V google Chrome nic takového není .Proto se ptám,jesli něco podobného není pro google Chrome na stahování třeba z youtube nebo ostatních serwrů.Díky

xxx*

Zkus tube catcher, nebo any video converter... těch programů je víc :)

ladinpraha*

Real Player je nejen přehrávač, ale nabízí pro tebe dvě důležité věci:

1. U každého videa se mi ukáže tlačítko, kterým mohu video rovnou stáhnout.

2. Při instalaci nabízí začlenění do Google Chrome.

bena*
hodnocení

0x

Bohužel od Google Chromu zázraky nečekejte. Google Chrome má pouze několik málo doplňků. Katalog doplňků by měl být na adrese chrome.google.com/extensions Jinak bych se asi na Google Chrome vybodnul.

Ještě existuje program aTube Catcher, který umí stahovat a převádět videa a také oddělovat zvukovou stopu od videa, z Youtube a dalších.

kato*
hodnocení

0x

stahuj.centrum.cz/...*frajer*Free rapid downloader

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]